middle managment

Petras 20-årsfest var bra. Dock var jag inte på världens partypepphumör, men men, man kan inte alltid vara på topp. Det glädje mig i alla fall att Bob och Filutek var där. Det verkade som att födelsedagsbarnet blev rätt glad för presenterna också (thaimassage hos mamma, hemmagjord body scrub och en ring från Meloa). Ännu bättre är att Petra förhoppningsvis följer med mig i bilen när jag kör till Göteborg. Skönare med sällskap. Efter några timmar på kalaset ringde jag mamma som var så snäll så och kom och hämtade mig och Bob. Väl hemma ville jag bara somna och aldrig vakna igen. Så kan man må efter ett glas rött vin, flera glas bål, en flaska Chapel Hill och en brun sak.

Idag vaknade vi inte alltför tidigt, men inte alltför sent iheller. Gjorde oss iordning och drog till IKEA för att storhandla. Nu ska det pysslas här på mitt rum. Egentligen vill jag bara vara vaken hela natten och fixa iordning allting, men jag vill nog hellre sova. Efter IKEA åkte jag hem och fixade och donade lite. Efter ett tag körde jag och hämtade Milla, Bob och Kim. Vi stack och hyrde filmer på Hemmakväll. Så ikväll har vi bara varit här hemma, ätit chili con carne, grönsaksdipp och kollat på "Zack & Miri make a porno" och "Nick & Norah's infinite playlist". Och nu har jag kört hem alla igen.

Det känns som att det existerar en köttätande bakterie i min näsa. Jag har varit världens skabbigaste människa idag. Nu ska jag sova och hoppas på bättre tider. Eller liknande.



Jag innan Petras fest igår. Kjolen är från Gina Tricot, t-shirten är från Cubus, halsbandet från JC och armbandet är från Marocko (tror jag).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0