lysistrata

(AES DANA)

Fredagskvällen tillbringade jag som sagt i Lund med Mimmi. Tåg tåget och var framme runt två-tre-tiden. Vi tog bussen direkt hem till hennes lilla studentkorridor. Färgade hennes hår svart, färgade en av mina dreads svart, drack vin, hämtade öl hos en annan student, åt middag.

Sedan blev det förfest med en massa förmän och novischer och jag kände mig allmänt förvirrad som den enda arbetslösa. Kan bero på den fina salongsfyllan som jag lyckats skaffa mig på ännu mer vin, cider, minttu och drinkar. Värsta seriösa studenterna, som körde namnrunda och lära-känna-lekar. Som en äkta svean borde, så kände jag mig trots allt hemma. Precis när mitt lag förstod hur grym jag var på leken CHITCHAT, var vi tvungna att dra vidare.

Dags för Jesperspexet! För att sammanfatta det hela: Det var en massa pirater i en slags musikal där alla låtar gick på repeat tre gånger. Jag älskade det. Speciellt dissen mot Malmö Högskola, haha. Tyvärr hade jag skaffat mig en rejäl huvudvärk, så direkt efter spexet tog jag tåget hem. Mamma var snäll och hämtade mig på centralen.

Mamma väckte mig vid nio idag, med färskpressad juice, vuxenvälling och kaffe. 11.00 befann vi oss på yogastudion hos Christiana. Så skönt! Efteråt blev det besök på systemet, Astrid & Aporna och Systrar & Bröder.

Ikväll ska vi ha tjejmiddag. Snart kommer Nanne hit.

Sing from your heart.

PEACE & KRAM

Kommentarer
Postat av: h

underbart med yoga, jag gick på det förut och måste börja igen snart!

2010-02-21 @ 07:57:24
URL: http://halshammar.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0