country

Loppisen gick bra! Vi fortsätter imorgon såklart. Så om ni är i närheten av Malmborgs i Limhamn, passa på att fynda lite. Det gjorde jag i alla fall. Dessutom har mamma sagt att alla pengar vi får in går till min resa till Way Out West. Visst, jag ska ju köra hela vägen till Göteborg ensam och bensinpengar fixar sig alltid, men jag ska ju gärna kunna leva där också. Det bästa är nog att England följer med mig hem till Malmö igen.

Efter några timmar på loppisen körde jag och hämtade Milla. Hon blev alldeles förskräckt när hon upptäckte att mamma tänkte sälja våra Narnia-puffar. Så vi tog med dem hem igen tillsammans med en stor ljusstake som jag sparar tills jag flyttar hemifrån. Nu sitter jag här i min fina, turkosa klänning och ser allmänt flickig ut. Jag borde gå ner och äta typ avocado snart. Om bara någon stund kommer PO och Milka och hämtar oss. Vi ska till Åhus på invigningen av min mormors konstateljé. Ikväll kanske det blir chillkrök hemma hos Mackan. Annars kanske vi hittar på någonting med Nanne och Nathalie. Vi tar det som det kommer helt enkelt.Mina fina fynd från loppisen. Jag är så nöjd!Jag och min galna mor! Klänningen är från Indiska, tightsen är från Indiska, skjortan är från Monkï, koftan har jag lånat från Suss, solglasögonen har mina vänner snott till mig på en fest. Magväskan är charmig. Man måste ha magväska på loppis. Så är det.

early morning

Ja, det är det verkligen. Jag satt ju vaken typ hela natten, men nu är jag uppe och hoppar. Borde egentligen snabba mig lite, men kände att en uppdatering här inte skulle vara helt fel. Ska alldeles strax konsumera lite piller och vitaminer och sedan blir det en snabb frukost. Sedan måste jag plocka ihop alla saker inför loppiset som äger rum mittemot Malmborgs i Limhamn idag. Komsikomsi! Mamma är redan där och fixar så jag borde hoppa in i bilen snabbt som tusan nu. Wellwell, bud på att ha de guldiga skorna idag. Bara för att de är snygga och ger mig skoskav.

will you talk if I listen?

Efter att ha bloggat lite halvt engagerat på Devote sedan i november har jag nu kommit fram till att jag nog kände mig lite missanpassad där. Så nu kör vi på en ny start. Jag är trött på att se tillbaka. Nu börjar vi om från början. Jag har sagt det så många gånger förut, men den här gången känns det lite annorlunda. Dock så är klockan alldeles för mycket just nu så jag säger nattinatti.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0