my lover will go

(ANE BRUN)

Fotbollsmatchen i måndags var mycket roligare än vad jag förväntade mig. Så rolig att jag och pappa köpte varsin halsduk och har planer på att tillsammans med mina guldskor ta MFF till SM-guldet. Träffade dessutom på min gamla dagisfröken och min fina vän FJ. Fast de var inte där tillsammans. Det hade i och för sig varit en rolig syn.

Tisdag: Jobbade 9.00-14.00 på Sockertoppen. Efteråt hämtade jag Nanne. Vi åkte till Burlöv Center för att handla allt sådant som inte är särskilt bra för en. Klockan 18.00 var det yoga i Cristiaanas nya studio, det vill säga hemma hos henne. Vilken fantastisk energi hos hela gruppen och hos mig själv. Jag vet inte om det var lokalen, att Nanne var med eller att det helt enkelt var en fin dag. Det var nog en fin blandning.

Onsdag: Steg upp omänskligt tidigt för att köra mamma och Elizabeth till Kastrup (nu springer de fina kvinnorna runt i New York och här sitter jag). Jobbade sedan 8.00-13.00 på Sockertoppen och 13.00-17.00 på Korttids & Fritids.

Idag är det torsdag. Jag har jobbat 9.00-14.00 på Sockertoppen. Nu sitter jag här och ugglar. Väntar på en massa vänner (anna, fj, linuxx, lito, nanne, rodde) som borde dyka upp inom en snar framtid. Hur lyckades jag med detta? Jag är ju glad över att vara ensam för en gångs skull. Det är så avslappnande. Well, sällskap är alltid trevligt.

periscope

(ANDROMEDA)

Jimmys 19-årsfest i fredags blev rätt fin trots allt. Har man fina vänner så brukar det mesta bli rätt fint faktiskt. Ralle var snäll och körde oss hem efter att vi köpt på oss finfin fyllemat. Höll mig dock vaken rätt länge.

På lördagen gjorde Nanne pannkakor till mig och Lito. Klockan 16.00-21.30 jobbade jag. Efter jobbet hämtade jag upp Nanne och så åkte vi hem till mig och tittade på världens bästa film "Svart katt, vit katt". Vi skrattar fortfarande. Vi älskar musiken. Vi älskar den. Den är bäst.

Igår, söndag, gjorde mamma pannkakor till mig och Nanne (ja, vi gillar pannkakor). Vi bestämde oss för att njuta av den underbara solen så framåt eftermiddagen drog vi till parken där vi hängde med fina vänner, hade bra diskussioner, drack kaffe, åt falafel och lyssnade på dålig radio.

Idag är jag trött. Det måste jag erkänna. Jag har jobbat 8.00-14.00. Strax ska jag och pappa iväg för att se Malmö FF - Djurgården. Det kan bli spännande, men mest av allt ska det bli fint att hänga med pappa. När jag kommer hem så blir det nog sängen direkt. Jag är helt slut, men nu måste jag peppa till mig. HEJA HEJA.Såhär snygg var jag på Jimmys fest i fredags.

PEACE & KRAM

the legend of the black shawarma

(INFECTED MUSHROOM)

Idag har jag jobbat. På tisdag är det lön. Det tycker vi om. Om man bortser från alla utgifter jag har de två kommande månaderna. But it is all worth it. Totally.

Nu börjar festen kan man väl säga. Jag hämtade Nanne efter jobb. Vi åkte till världens coolaste place, Limhamn C, där vi sprang runt och gjorde en massa ärenden på Malmborgs, Systembolaget, Hemmakväll och Kronans Droghandel. Nu är vi hemma hos mig och börjar göra oss så vackra som det bara går. Snart kommer Suss hit också. Då ska vi dricka vin, spela sällskapsspel och äta middag. Ikväll ska vi fira Jimmy. Det blir fint. Hoppas på en kväll som vi aldrig glömmer. Då brukar det bli bra.

PEACE & KRAM

deep & wild

(AQUATICA)

Så, idag jobbade jag från 9.00-13.00 på Sockertoppen, och från 13.00-17.00 på Korttids & Fritids. Jag åt något så nyttigt som pizza till lunch. Den hette Margareta. En försvenskad version av det riktiga namnet kan man väl säga. Eller så var den helt enkelt döpt efter min gammelmoster.

Efter jobbet skulle jag och mamma mötas på Ica Maxi för en efterlängtad shoppingtur. Jag dök såklart upp först och gick bananas på fruktavdelningen. HAHA. Har nu lagat och ätit middag (pasta pesto) och nu sitter jag här och filosoferar över livet som vanligt.

Imorgon är det fredag och det tycker jag är helt fantastiskt. Med risk för att låta som om det vore min första fylla, så måste jag säga att det hade varit gött att bli riktigt askalas imorgon. Dansa och djupa konversationer om ingenting. Det är fint tycker jag. Men först blir det att jobba i några timmar och sedan middag med Nanne och Suss.Kan det ha varit Simon som tog denna tjusiga bild på mig på Elevrådskongressen?
Såhär ser jag i alla fall ut när jag diskuterar.

PEACE & KRAM

are you ready for love

(ELTON JOHN, nostalgitrippen är total)

Om det finns ett ordspråk som har någonting med orden "kärlek" och "vår" att göra så är det fanimej sant. Det är ju kärlek överallt. Okej, för en gångs skull har jag faktiskt inte lagt märke till några toffliga, handhållande par på stan, men det kan bero på att jag inte sitter på Barista hela dagarna längre. Jag jobbar istället och till och med där finns kärleken, och draman.

Till och med jag som har fått för mig att jag är tidernas hårdaste singelbrud har börjat mjukna. Vad händer med världen? Är det alla naturkatastrofer eller är det helt enkelt solskenet som skiner lite starkare och så småningom leder till våran död? Jag vet inte. Jag blir lite galen på mig själv i alla fall. Och på världen såklart.

För övrigt är jag nog världens bästa vän. På fredag är det dags för Jimmys 19-årsfest och då ska alla bidra med sina Spotify-bästa-peppmusiken-playlists. Förra fredagen låg min på över 1000 låtar. Det tillät inte Jimmy. Så nu har jag suttit i några dagar och några dagar till, lyssnat igenom, tagit bort en del och är exakt just nu nere på 979 låtar. MEN DET ÄR JU BRA MUSIK?!

Imorgon är det jobb klockan 9.00-17.00. Sedan hoppas jag nästan på att det inte blir jobb på fredag. Då kanske jag kan njuta lite extra av våren. Kanske till och med baka i vår nya ugn med Nanne? Det hade varit fint. Nä, nu måste jag försöka sova. HEJ VECKOREVYN. Tramstidningar är bra på kvällar. Jag gillar det.PEACE & KRAM

en fin liten sammanfattning i bilder19 mars; jag & nanne festade hemma hos kneggan27 mars; jag, hanna & andreas (och väldigt många andra) befann oss på sveriges elevråd - sveas elevrådskongressen i strängnäs, jag & andreas agerade djs på discona (ja, det var mer än ett) under namnet "the hipster & the nerd" och folket älskade oss28 mars; jag & andreas befann oss fortfarande på elevrådskongressen och blev internt (av oss själva, det vill säga, sch) utsedda till bankettens snyggaste par (och dörrvakter)2 april; jag hade tråkigt och skickade mimmi från lund till malmö, där vi blev onyktra tack vare goda vänner, förfest, deep, kb, pina colada, tequila och dans7 april; våren dök upp, så jag, anna & rodde firade med en promenad runt ön10 april; william, anna, fj, jag & en massa annat fint folk firade min 19-årsdag15 april; nanne & jag satt på möllan och njöt av solen16 april; vi hade avskedsfest för sammy hemma hos kneggan, jag & william dansade såklart

PEACE & KRAM

lite mer än en månad senare

Det hade lätt kunnat vara ett låtnamn. De senaste dagarna har jag tänkt väldigt mycket. Med solen kom inspirationen och tankarna. Det är mycket att tänka på. Det är så mycket jag önskar att jag skrivit ner. Det har inte blivit av.

Jag jobbar som en liten galning, men tänker man två månader framåt hela tiden är det värt det (det är då man får njuta av pengarna kan man väl säga). Solen är här nu i alla fall, efter världens längsta vinter. Igår kom regnet. Det behövs ibland. Annars försvinner allt färgglatt.

Jag skrattar med världens finaste vänner. Jag dricker alldeles för mycket alkohol. Jag röker alldeles för många cigaretter. Jag har slutat röka annat skit. Jag skickar töntiga sms till folk som jag inte vet vilken betydelse de har i mitt liv. Jag lyssnar på jättemycket skum musik. Jag sover inte lika mycket som jag önskar att jag kunde. Jag äter fågel och fisk, men inte mittemellan. Jag ska tatuera mig. Jag ska arbeta jättemycket ideéllt. Jag dricker alldeles för mycket kaffe. Jag missar en massa häftiga stamp på grund av födelsedagsfester och jobb. Jag har samlat på mig så sjukt många vuxenpoäng. Jag blir glad över ugnar, kranar och kalendrar. Jag måste sluta nu tror jag.

En fin liten sammanfattning av mitt liv just nu. Jag gillar det. För det mesta. Men ibland känner man sig löjligt konstig när man sitter och kör bil i regnet och tillsammans med en fin vän skriker på livet. Nu vill jag mest ut och skrika ett riktigt vårskrik. Precis som Ronja Rövardotter.

RSS 2.0