på låtsats och på riktigt

("DOKTOR KOSMOS, så jävla fantastiskt klockrena)

Igår kanske jag förhastade mig lite. Det finns en liten klump i min mage. Men ibland blir man bara så chockerad och ledsen att man inte riktigt vet vart man ska ta vägen. Och då tror jag att ens sinne reagerar med aggressioner. Jag blev arg. Arg för att det inte var som jag trodde. För när det handlar om något som sitter sisådär väldigt nära hjärtat, så är det lätt att man reagerar starkt. Nu vill jag mest förklara varför. Well.

Idag åker mamma till Istanbul. Lite fusk, även om det är med jobbet. Måste försöka dra mig in till stan och fixa lite saker idag. Senare ska jag hämta Tova på dagis och sedan käka middag hemma hos pappa och gänget. FÖR IDAG ÄR DET PAPPSENS FÖDELSEDAG! Inatt ska Nanne sova hos mig. WOHO.

PEACE & KRAM

you're always welcome

(AEREOGRAMME, mysmusik)

Jag älskar sovmorgnar. Man uppskattar dem så mycket mer när man inte har dem så ofta.
Idag har jag faktiskt bara myst runt med Anna och Suss hela dagen. Myspysdag.

Imorgon är jag också ledig eftersom min kära far fyller år. Så nu ska jag fixa lite med hans presenter och sedan får vi se om jag orkar fortsätta på min planering inför Elevrådskongressen.

PEACE & KRAM

written on the bourgeois body

(THE (INTERNATIONAL) NOISE CONSPIRACY, det är ju egentligen helt sjukt att jag missat detta fantastiska bandet, men nu är jag fallen och kär)

Ber om ursäkt för det flummiga inlägget igårkväll. Kände väl mest att jag var tvungen att yttra några flummiga ord. Det blir så ibland.

Mitt liv. Just nu. Det är så mycket. Jag känner ändå en viss kontroll. Jag gillar det. Jättemycket.

För det första är jag inte arbetslös längre. Jag jobbar på Korttids & Fritids i Arlöv och det är en helt fantastisk miljö. Glada kolleger och fantastiska barn och ungdomar. Jag är lite kär i dem allihopa skulle jag vilja säga. Så idag har jag jobbat 8-12.

Efter jobbet mötte jag upp med världens bästa Nanne. Vi tog en runda på Burlöv Center och åkte sedan hem till henne, där vi åt en massa bullar och drack kaffe och youghurt. (Den 20-27 juni åker jag och Nanne till Rhodos. Vi känner peppen!)

Ikväll har jag och mamma bara varit hemma och chillat, lagat middag, ätit hallonpaj och kollat på House.

Imorgon är jag ledig. Det var längesedan jag sov ut. Det ska bli skönt. Oj, vad kortfattat jag skriver. Det blir så ibland. Jag gillar det. Jag gillar det mesta.I fredags var jag och Nanne på Tomboy. Vi var nog alldeles för fulla för vårt eget bästa. Den här snygga bilden hittade vi på QX.Och den här fina bilden lade min kära vän England upp på Facebook idag. Strax efter nyår var jag ju och hälsade på henne i ett snöigt Alingsås. Jag saknar henne. Jättemycket.

PEACE & KRAM

boredom of safety

Det är mycket nu. Jag gillar det. Jag är fortfarande lycklig. Lycklig och trött. Jag jobbar. Jag går på jobbintervjuer. Mina strukturerande tvångstankar styr mitt liv på ett fint sätt. Allt flyter på. Jag har mycket kärlek runt omkring mig. Många fina människor. Världens finaste familj. Mycket att se fram emot. Vi hörs snart.

TRÖTT

Måndag kväll. Har varit vaken sedan tidig morgon. Har jobbat 8-12, 13-17. En rolig dag, men man är sliten. Känner mig lite snuvig (inte så chockerande). Har pregat i mig en hel pizza, pizzasallad och oreos. Känner mig lite äcklig, haha. Måste fixa en massa. Vill sova. Men jag är glad ändå. FIS.Yes, mina dreads är numera röda. Såhär snygg var jag i fredags innan KNASBAS.Vänstra hörnan, där är jag. Och Konst, där i mitten.

PEACE & KRAM

RSS 2.0