e-ko-nomisk, val-beredning, bud-get

Ja, i valberedningen för Sveriges elevråd - SVEA gillar vi ordvitsar.

Igår började vårt första möte. Då åt vi moderniserad tacos och spelade M.I.G. Innan det var läggdags blev det "sanning eller sanning". En bra första dag med vår typ av gruppdynamik. Vi gillar det.

Idag försov vi oss lite, men det har varit rätt tjill ändå. Fattiga riddare till frukost och sedan satte vi igång med förväntningar & farhågor, do's & dont's och vad vi egentligen ska göra under året. Vi åt pasta pesto till lunch. Ja, vi älskar mat och vi är den tyngsta valberedningen någonsin. Solen skiner fortfarande och vi har fixat en budget och en arbetsordning. Vi har även startat en blogg. Har även drömmar om ett valberedningskollektiv. Vi har många drömmar och visioner. Det ska man ha.

Nu blir det spelpaus. Sedan kör vi vidare med roller, ansvarsfördelningen, image, planering, lax och marängssviss.

Imorgon ska jag raka av nästan allt av Andreas hår. Annars ska vi mest hänga runt i storstaden innan jag åker tillbaka till Malmö igen.

PEACE & KRAM

drowning in those eyes

(ANE BRUN)

Mitt liv är fyllt av det mesta just nu och det känns helt fantastiskt.

Det är nästan två veckor sedan jag skrev av mig sist. Jag har hunnit med en hel del sedan dess.

Idag har jag haft en ledig dag för första gången på länge. Det är också första dagen på länge som jag tillbringar med mig själv endast. Ibland kan det vara rätt skönt. Imorgon åker jag till Stockholm på valberedningsmöte.

Under tågresan kommer jag sysselsätta mig med löjliga tidningar och att sakna visst fint folk.

PEACE & KRAM

RSS 2.0