indigo room

Åh, nu var det slutjobbat för juli.
Nu ska jag bara njuta av den här känslan.
Snart dyker mina vänner upp och imorgon drar vi till Ungern och Ozora för att kramas, dansa och älska solstrålarna.
Innan vi åkte till Rhodos kom vår kära jobbkollega Aldi med varsin liten present till oss, varsin Hello Kitty-badring. Hon sa att vi var tvungna att ta bild med dem på, så det gjorde vi. De var dock lite för små.

throw your arms around me

Det är lördag och ännu en gång är jag uppe oheligt tidigt.
Idag jobbar jag 7-17.
Imorgon drar vi till Ungern, fy så fint!
Såhär kan det se ut på Rhodos, när man helt plötsligt, en helt vanlig dag på stranden, får lära sig att dansa zorba av vår vän Tasos. Vi fick blommor också.

yoü and I

Min vecka har på allvar varit rätt mycket kaos. Har dessutom gått runt med en tredje världens-hosta på det hela. Har dock fått penicillin nu, så det känns ju rätt chill. Och så är det bara två dagar kvar till Ungern.
Anyhow, sisåhär har min vecka sett ut so far:
Måndag: jobb, 12-21.30.
Tisdag: jobb, 12.30-21.30.
Onsdag: läkarbesök, jobb (det vill säga promenera runt i stan, äta lunch på Basement, äta glass och promenera på stranden i Lomma, chilla runt på Burlöv Center), hänga med familjen i Klagshamn.
Torsdag: jobb, 14-21.30.
Idag är det fredag och jag ska först jobba lite, det vill säga äta lunch och sedan ska jag jobba lite till, 13-20, fast det blir nog mycket senare.
Kaos. Dessutom har jag hunnit packa upp och börja packa igen. WOWO.
Nåja.
¨
Såhär snygg var jag en kväll när vi var på karaoke i Rhodos. Jag är helt kär i min kaftan. Och jag fullkomligt älskar margaritas. Och Nanne.

rhodos '11

Natten mellan söndag och måndag kom vi hem från Rhodos, jag och Nanne. Vi har haft det så himla underbart och jag vill mest tillbaka. Här hemma har jag knappt haft tid att tänka eftersom jag jobbat vareviga dag. Vilken tur att jag fortsätter till Ungern på söndag.
Men ärligt talat alltså. Den här Rhodos-resan var en av de bästa resorna någonsin och det finns så mycket som jag hade kunnat skriva och berätta om, men det är nog bara jag och Nanne som förstår. Istället delar jag med mig av några favvisbilder från resan. Det kommer mera!
Såhär glada var vi när vi stod i väntans tider på Sturup!

never say never

Shit man. Jag behöver verkligen komma hem till Rhodos. Åh, vad jag längtar tills på söndag. Bara fyra dagar kvar och tills dess måste jag slita häcken av mig. Ska jobba varje dag och dessutom är det inplanerat en massa fint häng med fina vänner och lite yoga också såklart. På måndag ligger jag dock på en strand i värmen i landet som är mitt andra hem med min bästa vän bredvid mig. Det är inte helt fel.

xxi. wiek

Åh, vilken bra dag.
Jobbade 7.30-13.00.
Därefter körde jag ut till Ilstorps Kyrkby för att träffa hela tjocka släkten och fira att farmor och farfar har varit gifta i 60 år. Helt galet, men åh, så fint!
Fint väder, god mat, fin familj och så vidare.
Tror det finaste var när farmors storebror Folke kom fram till mig och sa att jag hade en fantastisk personlighet som smittade av sig eller i något i stil med det samtidigt som han tog ett fast tag i några dreads. Fick dessutom träffa det lilla tillskottet i familjen, min kusin Paulinas nyfödda dotter Juni. Så himla söt! Här kommer alla moderskänslorna på en och samma gång. Ge mig en snygg man och en tjock mage nu tack.
Släktkalas! Paulina med Juni i famnen, Christopher, Matilda med Tova framför sig, Emilia, jag och Märta. Dock saknar vi några kusiner, men så får det vara ibland.

florentin

Så, igår.
9.30, bikramyoga.
12.00, karmayoga.
Eftermiddagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, så det slutade med att jag satte mig i bilen och körde upp till Åhus för att hälsa på mormor och morfar och ta med mig mami hem.
Det var mysigt och så värt det.
För övrigt är jag inne i en P3-period igen.
Det pendlar alltid mellan P3 och Din Gata.
Så är det.
Argh, jag börjar jobba 7.30.
HAJ.

40 day dream

Jag börjar denna vecka med rosa naglar och musik som drar lite i hjärtat.
Vilka drömmar jag har haft inatt.
NICE.
Strax drar jag iväg på bikramyogan och karmayogan.
Sedan får vi se om eftermiddagen bjuder på jobb eller häng.

alabama song, whisky bar

Jag lyckades jobba 8-16 idag.
Efteråt åkte jag hem till papi och familjen.
Vi åt pizza på den lokala pizzerian i Klagshamn (det börjar likna ett riktigt samhälle).
Annars hängde jag och Tovatotten mest i trädgården trots lite regn.
Låg och kramades och käkade godis.
Åh, jag älskar att ha en lillasyster.
Det är dessutom fint när hon säger: "Nicke, ska du ha barn? Varför är din mage så tjockis?".
Man ska vara ärlig.
Jag skyller på pizzan.
Tycker dessutom det är fint när papi ringde mig tidigare idag när jag var på jobbet för att berätta att han tänkte på mig för att han hörde låten "Dreadlock holiday".
En jävla massa dreads, men inte så mycket holiday dock.
MEN SNART.
En vecka kvar till Grekland och fyra veckor kvar till Ungern.
Nu är jag ensam hemma.
Mami har åkt till Åhus för att titta till mormor och morfar.
Jag saknar dem.

warm heart of africa

Japp, gårdagen såg i princip ut som fredagen med undantag för ett snabbt besök i Riseberga efter jobbet. Där fick jag äta världens godaste rawfoodcake, mysa och säga hejdå till Anna, Björn, Prins Fredrik och Rodde som jag inte ser förrän om exakt 4 veckor när vi åker till Ungern!
Jag är som vanligt (ja, det har blivit en vana) uppe oheligt tidigt på en söndagsmorgon och ska snart dra till jobbet.

mission of love

Så, igår var jag på bikramyoga 9.30 och det var hur fint som helst.
14.00-20.30 jobbade jag och det var väl fint det mest.
Denna dagen kommer se ungefär likadan ut förutom att bikramyogan börjar 10.30.
Spännande helg.

lårparti del 1

Jag har en vän. Han heter Andreas Fagerström. Andreas bor i Stockholm. Ibland pratar han konstigt och smårappar och refererar till musik man inte trodde fanns och så förstår man inte riktigt om han kom på det själv eller hur det nu var. Just precis då kan man sitta på Spotify och shuffla sig fram och så dyker en låt som "Lårparti del 1" upp med Stockholmssyndromet och helt plötsligt förstår man sin vän lite mer än vad man gjorde förut. Det var mest det jag ville berätta.
Såhär ser Andreas ut. Tydligen befinner han sig någonstans på Österlen just nu och då kunde det vara trevligt om man var lite ledig och hade tid att hänga. Så är inte fallet. Det är synd tycker jag.

RSS 2.0