what a lovely weekend


lovin u

(ALICIA KEYS)

Okej, för en gångs skull har jag ju en sinnesbra anledning till varför jag inte suttit vid datorn på sisådär två dygn. JAG HAR ETT JOBB. Det är fantastiskt och känslomässigt krävande på en och samma gång, men jag trivs sjukt bra. Idag kände jag dock att det var på tiden för en powernap på fyra timmar när jag kom hem. Inatt är det ju KNASBAS. Väntar just nu på att Anna, FJ och Rodde ska bli klara så att jag kan köra och hämta dem. ICH HABE HUNGER. Och jag vill börja festa. Och fortsätta med min överraskning. HEHE.

PEACE & KRAM

troubles

(ALICIA KEYS)

Så. Idag fikade jag med en hög människor på Barista. Skippade kaffet för en gångs skull och satsade på varm choklad istället. Antecka det!

Annars så har jag och Nanne bokat vår resa till Rhodos i sommar! HÅHÅ, vad jag längtar! Det ska bli så roligt. Det är så kul att ha något att se fram emot. 20-27 juni är vi borta. WOHO!

Nu dricker jag mitt sömnte och förbereder mig för världens skönaste säng. Imorgon är jag en hard working lady igen. 8.00 kör vi igång.

PEACE & KRAM

wreckless love

(ALICIA KEYS, jag säger då det)

Idag har jag sovit länge. Det förtjänar jag. För jag är inte arbetslös längre!
"Intervjun" igår gick hur bra som helst. Så numera jobbar jag, tillsammans och tack vare min goda vän Nanne, på Korttids & Fritids i Arlöv!

Idag är planen en fika med min vän Lisa, som har flyttat till Malmö. Det beror sig på när hon vaknar of course. Annars ska jag glo film, dricka te och mysa med Suss. Måste även fixa och dona lite, som vanligt.

(Update: Lisa ringde precis. Hon är vaken och hänger på Entré.)

Två dagar kvar till KNASBAS!

Förresten, jag har en fantastisk vän vid namn Anna. Inte nog med att hon är en av de mest inspirerande, gladaste och vackraste människor jag har träffat i hela mitt liv. Hon är dessutom en fantastisk fotograf och konstnär. Check it out!



PEACE & KRAM

no one

(ALICIA KEYS, vilken kvinna)

Nu drar jag och fiestan ut på äventyr. Eller ja, vi ska köra till Arlöv/Burlöv på typ en jobbintervju. Sedan får vi se om jag hinner med en fika med Milla innan yogan 17.30.

PEACE & KRAM

electronic performers

(AIR, helt fantastiska)

Sådärja, då var man hemma igen. Har nu haft mitt första röstprov. Det gick bra, hoppas jag. Det lär vi ju märka. Om de ringer och vill ha min röst i någon reklam. Efter röstprovet köpte jag kaffe på La Stella Del Nord och promenerade bort till pappas jobb. Det är så skönt att han jobbar i Malmö nuförtiden, då kan jag spontanträffa honom nästan varje dag. Det tycker vi om.

Förresten, i fredags åkte jag tåg med Ola Salo. Han stod och pratade med sin höggravida fru om föräldraledighet.

PEACE & KRAM

evergreen

(AES DANA, jag ska sluta tjata nu, promise)

Klockan är tidig morgon. I min värld. Har varit världens snällaste dotter och kört mamma till jobbet. Tänkte fortsätta på samma spår och städa lägenheten. Borde även hinna med lite lunch innan mitt röstprov på radioreklambyrån Bästa Kompisar klockan 13.00. Håll tummarna för att de gillar min vackra stämma.

Senare idag kommer Cilla och Graeme tillbaka hit. Då blir det väl mer vin, kan jag tänka mig. Tänkte i vilket fall som helst dansa afrikansk dans (förhoppningsvis med Anna) klockan 18.00 ikväll.

Allt detta kan ju låta väligt hurtigt och sådär, men om jag ska vara helt ärlig så hade jag gärna sovit några timmar till.

PEACE & KRAM

happy leary

(AES DANA)

Det blev en mycket trevlig tjejmiddag igår. Jag, mamma, Nanne, Lena, Maria och Irene. Och så lilla Aston också såklart. Vi drack mycket rödvin och åt fantastisk mat. Arabisk linssoppa, fetaost & spenatpaj, hummos. Till sist promenerade jag och Nanne in till Limhamn, till Cutty Sark, den lokala puben. Där mötte vi upp med Kneggan, drack lite alkohol och promenerade sean hem igen för att dricka fransk cider.

Idag har vi bara haft en seg söndag och ätit pannkakor. Nu är Suss här och får thaimassage av mamma. Jag måste borsta tänderna, klä på mig, gå ut med soporna, handla mat och hitta min vikter så jag kan träna lite. Annars ska jag ut i snön och kriga.

PEACE & KRAM

lysistrata

(AES DANA)

Fredagskvällen tillbringade jag som sagt i Lund med Mimmi. Tåg tåget och var framme runt två-tre-tiden. Vi tog bussen direkt hem till hennes lilla studentkorridor. Färgade hennes hår svart, färgade en av mina dreads svart, drack vin, hämtade öl hos en annan student, åt middag.

Sedan blev det förfest med en massa förmän och novischer och jag kände mig allmänt förvirrad som den enda arbetslösa. Kan bero på den fina salongsfyllan som jag lyckats skaffa mig på ännu mer vin, cider, minttu och drinkar. Värsta seriösa studenterna, som körde namnrunda och lära-känna-lekar. Som en äkta svean borde, så kände jag mig trots allt hemma. Precis när mitt lag förstod hur grym jag var på leken CHITCHAT, var vi tvungna att dra vidare.

Dags för Jesperspexet! För att sammanfatta det hela: Det var en massa pirater i en slags musikal där alla låtar gick på repeat tre gånger. Jag älskade det. Speciellt dissen mot Malmö Högskola, haha. Tyvärr hade jag skaffat mig en rejäl huvudvärk, så direkt efter spexet tog jag tåget hem. Mamma var snäll och hämtade mig på centralen.

Mamma väckte mig vid nio idag, med färskpressad juice, vuxenvälling och kaffe. 11.00 befann vi oss på yogastudion hos Christiana. Så skönt! Efteråt blev det besök på systemet, Astrid & Aporna och Systrar & Bröder.

Ikväll ska vi ha tjejmiddag. Snart kommer Nanne hit.

Sing from your heart.

PEACE & KRAM

lord franklin

(AES DANA)

Nu är det snabba puckar som gäller. Kom precis hem från bikramyogan. Har slängt i mig squashrisotton som jag lagade till middag igår. Nu måste jag bli snygg och ge mig ut i snön. Ska till Lund och hänga där hela dagen/kvällen/natten.

PEACE & KRAM

farewell nancy

(AES DANA, jag säger då det)

Steg upp onicligt tidigt idag, för att köra mamma till jobbet. Snäll är jag. 11.00 ska jag träna bikram. Tills dess får jag väl sitta här, dricka vatten och vänta.

PEACE & KRAM

transit

(AES DANA, sådan där mysig, flummig musik)

HEY, jag är fan grym i köket! Jag gjorde en squashrisotto till middag som blev helt fantastisk. Happy girl! Nu har jag och mamma druckit upp det sista rödvinet vi hade i huset och tittat på CSI Miami. Det är nästan hemskt, men jag har druckit vin varje kväll sedan i måndags. Det blir så när man har fint besök från Rhodos och lagar sin första risotto.

Nu ska jag kolla på sista avsnittet av "Hemlös" (jag är en UR-nörd, för er som inte visste) och sedan blir det nanna kudden.

PEACE & KRAM

amina

(BOMBAY DUB ORCHESTRA, sjukt bra mysmusik som FJ tipsade mig om, check it out)

Idag mår jag faktiskt riktigt bra. Känns verkligen som att jag är inne i en bra period i mitt liv. Jag går mest runt och är glad hela tiden. Trots att jag är arbetslös och pank.

Min dag började med ett första möte på Arbetsförnedringen. Det gav mig inte jättemycket, men nu måste jag välja en jobbcoach och jag förstår ingenting?

Efter mötet blev det kaffe och muffins på Element, med Lina och Linus (två av de fina människorna jag jobbade med på Alla Olika Alla Lika). Linus var nere på besök i Malmö, så man får ju passa på. Jag saknar verkligen att hänga med dem varje dag. Johanna också såklart.

På väg till nästa fika, med Danira på Espresso House, hann jag springa in på Carlings och lämna mitt cv. Träffade även på den andra Johanna och skickade med henne mitt cv till hennes jobb.

Nu är jag hemma. Ska laga middag idag. VUXENPOÄNG. Tycker dock att någon kan komma hit och kramas med mig?

PEACE & KRAM

black & blue

(MIIKE SNOW, wow)

Idag har jag tillbringat min dag på stan med min moster och hennes man. Blev lite bortskämd. Det får man unna sig själv ibland. En svart ryggsäck och ett par sköna manchester-byxor från Monki. En svartvitrutig klänning från H&M. Ett par svarta tights med fina detaljer från Vero Moda. Det blev även kaffe och brownie med grädde på Barista.

Fast jag är mest glad över det som hände när vi promenerade på gågatan. Helt plötsligt knackar världens gladaste kille mig på axeln och börjar överösa mig med komplimanger. Han sa att han blev så glad över att se mig, för att jag gick runt med ett leende på läpparna när alla andra såg så sura ut. Han sa att jag var så unik. Att det var så fint att se mig med mitt leende, mina färgglada kläder och mina dreads. Han tyckte att jag skulle klona mig själv så att jag kunde sprida min glädje snabbare. Och så tyckte han att jag skulle skicka alla sura människor tillbaka till Stockholm (haha).

Han berättade även att när han var 16 år gammal, så var han med i en bilolycka. Han låg i koma i ett halvår. Han fick lära sig allting från början. Som om han var nyfödd. Han fick lära sig andas, svälja, äta. Allt. Därför blir han så ledsen när han ser alla sura människor som inte uppskattar livet. Och det var därför han blev så glad över att se mig.

Jag kommer gå runt med ett leende på läpparna hur länge som helst. Tänk om alla människor kunde uppskatta de små sakerna i livet istället för att gå runt och klaga på småsaker. Det kan låta klyschigt, men jag lever mitt liv efter rätt många fina klyschor antar jag. Det blir faktiskt vad man gör det till. Med ett leende och en positiv inställning till livet kommer man långt.

Radera allt som får dig att må dåligt eller tvivla på dig själv. Det är okej att tappa kontakten med människor om de inte ger dig glädje. Det är simpelt. Mer av det du älskar, mindre av det som får dig att må dåligt. LE OCH SKRATTA. NU.

PEACE & KRAM

genesis

(ACE VENTURA, jag tänker inte sluta tjata)
(Genesis är ju också ett väldigt bra band)

Min moster och hennes man är på besök hos oss nu. Det är mysigt att ha dem här. Hoppas verkligen att jag kommer iväg till Rhodos i sommar. Jag är kär i den ön. Och i deras hem.

Idag har min lillasyster Tova varit här hela dagen. Hon hade vinterkräksjukan förra veckan, och mådde fortfarande lite dåligt. Så vi har bara myst hela dagen.

Det enda jag ser fram emot ikväll är MAT. MUMS.



Jag och Milla, i fredags, innan vi drog till Tomboy på Bodoni.



Jag och Tebe, när vi kom hem klockan fem på morgonen efter Tomboy på Bodoni.



Lördagen och söndagen tillbringade jag med världens bästa Anna, världens bästa FJiiiiiiii och världens bästa Rodde.

PEACE & KRAM

go with da flow

(ACE VENTURA, helt fantastisk grym musik)

Well, i lördags blev det rätt mycket bilkörande. Körde hem Petra, körde hem Nanne, körde hem och åt falafelbullar. Körde och hämtade Anna och Rodde, körde till centralen för att hämta upp FJ, hans tåg var försenat, så vi körde till Kävlinge och hämtade honom istället, körde hem till mig.

Hade världens bästa lördag/söndag med tre av världens bästa människor. Vi skrattade, kramades, lyssnade på fin musik, åt godsaker, promenerade i snön, drack vin and so on. Finns inte så mycket mer att säga än att de är underbara, mina vänner.

the boho dance

(BJÖRK, är ju verkligen en av världens bästa artister)

Så, jag fick faktiskt en hel del saker gjorda igår. Eller åtminstone påbörjade. Sedan tröttnade jag helt enkelt på att vara duktig, så jag körde och hämtade Nanne i Arlöv. Vi stack till systemet och handlade ett vin som hette "Tre Apor". Just för att det hette det. Och för att det var tre apor på paketet. Åkte hem, chillade, lyssnade på bra musik, spelade casino, drack kokoste, åt laxburgare och spaghetti.

Vid åttatiden hämtade vi upp min vän Tebe (08) på centralen. Hem och dags för mysfest med plockmat och vin. Kneggan och Milla dök också upp. Det slutade med att jag, Milla och Tebe drog till Bodoni där det var Tomboy. Vi dansade med kåta flator och mina dreads blev fotograferade. En kort, men rolig kväll. Kom hem klockan fem på morgonen.

Nu lagar Nanne pannkakor till oss. Hon är kock. Världens bästa också.
Och snart kommer Petra hit och dricker kaffe med oss.

PEACE & KRAM

please, please, please, let me get what I want

(THE SMITHS, man kan inte annat än att älska dem)

Mamma väckte mig med färskpressad juice imorse vid sjutiden. Drack den och somnade om. Vaknade vid tio igen. Tog en promenad runt ön. Kom hem, åt frukost, duschade. Och nu sitter jag här. Eller ja, jag tänkte fixa mig nu och sedan städa och pyssla lite här hemma.

Ikväll blir det mysfest här hemma.
Vi får väl se hur många som dyker upp.
Känns som att ingen kan idag.

PEACE & KRAM

kalla mig

(VAPNET, en klassiker)

Haha, jag sitter fortfarande och är förvirrad över telefonsamtalet jag fick igår. Det här stället finns på riktigt och min mammas väninna brukar gå dit. Det gör det ännu mer creepy.

Nu ska jag nanna. Imorgon ska jag pyssla lite här hemma. På kvällen kommer min kära vän Tebe ner från Stockholm. Så det blir väl en fin liten fest här hemma hoppas jag på.

PEACE & KRAM

recycled air

(THE POSTAL SERVICE, världens mysigaste band)

Gillar mina fina musiktips inom parentes. Det är fint. Man ska sprida sin kärlek till musik tycker jag.

11.00 imorse befann jag mig på bikramstudion (igen). Idag var det världens finaste Joshua som höll i det. Det gick kanske inte lika bra som igår, men det är förståeligt. Jag är så trött i kroppen. Har ju i stort sett hårdtränat varje dag sedan i lördags. Så nu får det bli en liten paus de kommande dagarna. Alltså, långa promenader i det fina vädret och lite styrketräning om jag hittar mina vikter.

13.30 mötte jag upp med Suss. Vi gick till Arbetsförmedlingen. Vi tänkte egentligen gå på ett informationsmöte om en jobbmässa i Oslo, men det blev inte riktigt så. Vi kom dit, satte oss i soffan, kollade på människorna som gick in på mötet, tyckte de såg tråkiga ut och lämnade stället. Så vi gick och växlade min danska 50-lapp, köpte falafel och gick till Barista och drack latte. Sedan dreglade vi över skor på Vagabond. På väg till bilen gick vi in på Mäster Livs där Suss skulle handla lite. Där jobbade tydligen en av snubbarna som djade på Club Shiva i lördags, Matt With An S. Så jag gav honom en komplimang och sprang sedan vidare.

Väl hemma satt jag och Suss och tittade på roliga saker. Och så åt vi glass. Och lagade middag. Och åt smulpaj med bär. Och drack rödvin.

Nu har hon åkt hem och jag planerar lite inför helgen och resten av mitt liv typ. Så nu ska jag helt enkelt fortsätta med det. Och kolla på CSI.

PEACE & KRAM

all these things that i've done

(THE KILLERS, sjukt underskattat band)

Nu säger jag godnatt. Ska läsa Glamour och försöka sova. Det lär gå rätt bra idag känns det som.

Imorgon blir det bikramyoga och arbetsförnedringen med Sussilull.

PEACE & KRAM

idag fick jag världens skummaste telefonsamtal:

Mobilen ringer.

Jag: Hej, det är Nicole.
Kvinna: Hejsan, det är Carina här från Carinas Hudvård.
Jag: Hej?
Kvinna: Du hade bokat tid idag för vaxning klockan 17.00, men du dök aldrig upp.
Jag: Eh, jag har aldrig hört talas om er förut, jag vet inte vart ni finns någonstans och jag förstår inte varför ni ringer mig.
Kvinna: Nicole Wiberg?
Jag: JA?
Kvinna: Jo, men du har bokat tid för vaxning idag. Och du vet att om man inte dyker upp så måste man betala halva avgiften?
Jag: Det kan jag mycket väl tänka mig, men jag har inte bokat någon tid, så det kan du glömma.
Kvinna: Nu får du sluta ljuga Nicole!

Jag klickar.

l'incertitude d' heisenberg

(TELEPOPMUSIK, vilken fantastisk musik. Check it out!)

Jag har nog världens bästa mamma. Idag väckte hon mig med färskpressad juice på sängen. Hon hade försovit sig, men ändå tagit sig tiden till att göra juice. Hon är en fantastisk kvinna.

11.00 befann jag mig på bikramstudion, med ett stort leende på läpparna, glädje i hjärtat och en massa positiv energi. Jag var med om det bästa bikrampasset någonsin. Jag är så stolt över mig själv. För att jag hade en sådan enorm styrka idag. Det var första gången som jag fick beröm från någon av tränarna och det kändes helt underbart. Tack Oriana, för ett underbart pass! Och tack alla som var där och tränade med mig! Vilken fantastisk energi!

Efteråt åt jag lunch med mamma på vår favoritrestaurang, Izakaia Koi. Grönt te, misosoppa och sushi i skål.

Sedan åkte jag hem till Suss. Vi satt mest och glodde på teve, drack pärondryck och åt danska lakritskulor.

19.00 befann jag mig på restaurangen Johan P med mamma och fyra av hennes arbetskamrater. Det var svinigt kallt där inne, men maten var fantastisk så vi stod ut. Gott vitt vin, ostron, olika sorters musslor, torsk med potatis och saffranssås och creme bruleé till efterrätt.

PEACE & KRAM

wish you were here

GODMORGON

Bara juice och vatten till frukost.
Ska strax iväg till bikram-studion.
Sedan ska jag äta lunch med mamma på Izakaia Koi.
Ikväll ska jag följa med hennes jobb på månadsmöte, för matens skull såklart.
Får se vad jag hittar på däremellan.

PEACE & KRAM

special k

Jag var gråtfärdig under hela yogapasset.
Det blir så ibland.
Efteråt kände jag mig allmänt irriterad, ledsen och bitter.
Jag klagade på det mesta.
Sedan tänkte jag att så vill jag ju inte ha det.
Jag var ju så glad innan.
Jag kände att lyckan från i lördags skulle hålla i sig tills det är dags för Knasbas.
Så då bestämde jag mig för det.
Nu känns det lite bättre faktiskt.
Det luktar popcorn.

no one's better sake

Godmorgon, godmiddag!

Jag behövde verkligen sova ut efter en underbar helg. Har inte riktigt hunnit göra det. Dessutom har jag en fantastisk träningsvärk efter stampet och den afrikanska dansen. Ikväll blir det därför yoga hos Christiana klockan 17.30. Det ser jag fram emot. Resten av veckan satsar jag på bikramyogan.

Jag är så lycklig att jag och mamma har hittat yogan, även om mamma är snäppet mer frälst än mig. Fast hade jag inte gått i skolan då hade jag följt med henne på alla resorCosta Rica, Sydafrika och Thailand. Det känns verkligen som att min kropp och min själv får ut det bästa från de olika sorters yoga jag praktiserar. Och den afrikanska dansen får en att bara släppa loss and go wild.

Jag måste även säga att min kropp är som vackrast när jag tränar bikramyoga. Där står man halvnaken i något som ser ut som en bikini. Svetten rinner av en. Många skulle nog tycka att det vore jobbigt, att vara så exposed i ett rum med 30 andra människor. Men det är det som är grejen. Det är ingen som bryr sig. Det är ingen som tittar på någons kropp och dömer. Alla är där för sin egen skull och tro mig, 40 graders värme ger dig en jävla massa fokus.

Nä, nu måste jag komma igång här hemma!

PEACE & KRAM

alright

NU

dricka vatten
äta magnesium
ta bort hungern
borsta tänderna
läsa elle
nanna kudden

chans

Sådärja, då var man helt slut i kroppen. Anna och jag promenerade bort till den afrikanska dansen. Vi var så inspirerade från stampet i lördags så vi dansade som galningar. Det är så roligt! Jag älskar att dansa. Tror jag såg Kneggans mamma där också.

Har nu kört hem min fina Anna.

Jag är så lycklig. Har verkligen en fin, pirrig känsla i magen. En känsla som får mig att le hela tiden. Jag är så glad att jag har Anna och Rodde. Och jag är så glad att jag har träffat FJ. Han sa det finaste som man nog kan säga till någon på dansgolvet i lördags. Vi stod där, var allmänt lyckliga och kramiga, dansade, skrattade och njöt. Så vänder han sig till mig, kramar mig och säger: "Nic, jag tror detta är början på en väldigt lång vänskap".

PEACE & KRAM

aldrig ensam

Kom precis hem. Har varit på min gamla skola, Mediegymnasiet, med Ariel och hälsat på Per. Han bjöd på te, Oreos och Daim. Mycket trevligt! Jag saknar skolan. Det finns en new me i ettan också. Spännande.

Nu ska jag köra och hämta Anna. Vi ska dansa afrikansk dans klockan 18.00.

PEACE & KRAM

long lost penpal

När jag tog studenten, den 5 juni 2009, bestämde jag mig för att inte jobba under sommaren. Jag ville bara njuta och hänga med min familj och mina vänner. Så det gjorde jag. Sedan kom hösten. Många av mina vänner började skolan igen. Och så satt man där, ensam om dagarna, och funderade på att skaffa ett jobb. Dock ville jag inte ta vad som helst, så jag satt helt enkelt och väntade på att något skulle dyka upp. Det gjorde det också, som tur var.

Sveriges elevråd - SVEA är en organisation som jag har varit aktiv i sedan jag var 14 år gammal. På mailen brukar de skicka ut information när andra organisationer behöver folk, och det var precis det som hände. Någon hade vidarebefordrat ett mail från Landsrådet för Sveriges Ungdomsorganisationer. De sökte efter workshopledare till Alla Olika Alla Likas sista skolturné. To make a long story short, jag fick jobbet och var världens lyckligaste.

Det var något av det bästa jag gjort i mitt liv. Under sex veckor åkte jag runt till skolor i och utanför Malmö och höll i workshops om fördomar och diskriminering tillsammans med tre underbara människor: Joy, Lina och Linus.

När detta var över så hade jag tjänat ihop en summa pengar och dessa pengar har jag levt på tills nu. Nu är de snart slut, men det var det värt. Som tur är har jag världens mest fantastiska familj som hjälper mig när jag behöver cash.

Nu tar jag gärna vilket jobb som helst bara för att få lite pengar. Dock hade det inte varit helt fel att jobba vidare med de ämnen som jag faktiskt brinner för.

kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Vilka underbara dagar jag har haft. Jag är så utmattad, men fylld av en massa kärlek och glädje. Livet är allt bra ibland.

Torsdag
Shoppingrunda på Entré, häng hemma hos Johanna, smultronvin, promenader med vovven Maggie, China Box, bra musik, nya klänningar, röda läppar, salongsberusade, klackar, Southern Comfort, vin och McDonalds.

Fredag
Promenader med Maggie, mys hos Johanna, kaffe, brustabletter, Ikea, Ikea Food, pizzaslice, mjukglass, Moderna Muséet, tjejkväll, tacos, glass med strössel och chokladsås, charader och vin.

Lördag
Scones och blåbärste, casino, hjälpa Anna, sweet potato mos, fetaost, blomkål, mangosmoothie, förfest hos Rodde, vin och sådant, chatroulette, fet musik, Club Shiva Aquarius, baguette med räkor och vodka med cola.

Söndag
Dansa till klockan sju på morgonen, köra hem en snäll främling, duscha, äta frukost, sova till klockan tre, söndagsmiddag med potatis och purjolökssoppa, kalkon, aioli, sallad, apfelstrudel, kokoste och vin.

Jag är kär i livet.




Jag och Maggie sitter och myser.



Tova, världens finaste lillasyster. Lekte ju med henne i onsdags.



Såhär snygga var jag och Johanna i torsdags innan vi drog ut. Nya klänningar och röda läppar, alltid en hit.



Såhär snygg var jag när vi satt på Southern Comfort i torsdags. Nya Facebook-bilden, HEJHEJ.



Lördag morgon och jag sitter och spelar casino med Nanne.

PEACE & KRAM

drop it like it's hot

Okej, jag erkänner, jag är kanske inte så jävla hot just nu. Kom precis ur duschen och sitter här med en turban på huvudet. Någonting som inte heller är särskilt hot just nu är vintern. Det är den i och för sig aldrig. Jag älskar vintern ändå. Den har sin charm. Det har alla årstider. Dock har jag mycket som jag förhoppningsvis kan se fram emot i sommar och därför kan man inte låta bli att känna lite längtan. För det första tar många av mina vänner studenten och jag tänker med glädje och alkohol välkomna dem till arbetslösheten. COME JOIN ME EVERYBODY. Jag ska definitivt till Rhodos och hälsa på min moster. Förhoppningsvis hänger Nanne och Suss med varsin vecka. Jag har blivit erbjuden att hänga med till Thailand och båtluffa i några veckor. Och om jag inte får åka till Ozora i Ungern så dör jag inombords. På riktigt. Pengar, tack.

Ikväll ska jag sova hemma hos Johanna. Hon bor ju i en etta med sin pojkvän på Värnhem, men han jobbar på en båt två veckor i taget, så jag ska hålla henne sällskap. Vi ska laga middag, dricka lite vin, kolla film och pyssla lite med smycken.

Annars så känner jag att jag måste komma igång med min dag nu. Vill gärna hinna med lite saker. Gärna städa och handla mat. Det kan behövas. Har ju gäster imorgon.

PEACE & KRAM

first taken third found

HEJ DET ÄR ONSDAG

Och jag mår faktiskt någorlunda bra idag. Det känns som att jag kommer få något gjort även om klockan snart är lunchdags. Men innan jag sätter igång med dagens liv måste jag dricka dagens kaffe. Okej, det skulle inte förvåna mig om det blev fler koppar (eller glas, snarare).

Jag är sjukt sugen på att töja öronen igen. Eller ja, jag hade ju bara i ena örat eftersom det andra var dumt och gick och blev infekterat. Kom i alla fall upp i 8mm. Vill ha cirkus 10 mm i båda öronen. Så alla som är pepp på att låna ut töjningssmycken får ju gärna skrika HEJ eller ringa mig. Om ni väljer att skrika HEJ får ni nog skrika jävligt högt. Good luck!

För övrigt så ser bloggen sjukt tråkig ut och det hade väl varit gött med lite förändring, men vi får väl se när det blir av. Webbdesign var inte det roligaste ämnet på gymnasiet.

PEACE & KRAM

HAH

Ibland kommer motivationen och inspirationen som ett slag i huvudet. NU JÄVLAR. Imorgon ska jag fixa och dona PÅ RIKTIGT. Nu orkar jag inte skriva här. Nu ska jag vila upp mig inför motivationsdagen.

tambourine

Jag är trött. Det är inte så konstigt. För varje natt som går blir det bara svårare och svårare att somna. Inatt kollade jag på L.A Gigolo, men det hjälpte in så jättemycket. Ashton var för snygg.

Tog bussen till stan för en gångs skull. Har nästan saknat att åka buss. 10.30 befann jag mig på Ungdomsmottagningen för att införskaffa nya p-piller. Därefter blev det en lång väntan på Arbetsförnedringen innan jag till slut fick prata med någon och registrera mig på riktigt. Nu är det bara att vänta på första kallelsen. Hann även med ett besök på Åhléns för att köpa rengöringsolja och ett besök på Indiska för att köpa nya ploppar till pannan. Sedan tog jag bussen hem igen.

Hämtade bilen. Körde till Limhamn. Mötte upp med Johanna som bjöd mig på lunch på Nama. Alltid mums med misosoppa och sushi. Hem till Johanna för kaffe, cigg och mys med Maggie (jag är så sugen på att skaffa en vovve). Vi har även satt igång planerandet av FRÖKEN2. Det ni!

Nu kom jag precis hem efter en promenad med Johanna och Maggie. 19.00 ikväll ska jag befinna mig på Möllan för att dricka öl med Joy och Lina. Fint!

RSS 2.0