streets of you

Det har varit en lång dag och jag erkänner att jag inte gjort något "vettigt". Jag har bara umgåtts med de jag älskar och det borde vara vettigt nog. Just nu är det mycket i mitt huvud och jag har svårt att fokusera. Vet inte riktigt vad jag borde tycka, tänka och göra. Det är tur att man har fina vänner som hjälper en med skratt och leenden. Mitt nästa fokus är Scrubs. Väldigt lovande.



Jag, Anna, Suss och William. (

katzenjammer

Nu är jag och Suss hemma efter hennes besök på Arbetsförnedringen. Nu ska jag bara ringa några samtal. Sedan ska vi hem till Suss, leka med Anna och dricka kaffe. Jag avbokade mig från yogan så jag kan hänga med mina flickor istället. Det är fina grejer det. PUSS.

sista beställningen

Äh, lika bra att bjuda på två bilder från helgen. Here you go.



Nomnom med Chapel Hill. Skjortan från Monkï.



Milla, jag och Kneggan. Vi är tjocka och fina. Linnet är Hannas, men jag har lånat det av Jeschkat, haha. Halsbandet är från JC. Och som vanligt, min fina, vita bandana.

dansa efter min pipa

Helgen var fin. Nu är det måndag igen. Jag gick 6oo imorse. Körde mamma, Cilla och Graeme till centralen där de alla åkte åt olika håll. Åkte hem igen för att äta klart min frukost. Nu sitter jag här med en kopp kaffe och jag känner peppen för att vara vettig denna dag. Ska om en stund köra och hämta Suss och köra henne till ett möte. Sedan skulle det bjudas på kaffe hemma hos henne och då skulle nog även Anna dyka upp. Ska även försöka hinna tanka och tvätta bilen och handla lite mat. Står på väntelistan till Orianas bikrampass 17oo, så det är väl bara att hoppas på det bästa. Nu kör vi.

troubled mind

NU ÄR VI VAKNA. NU SKA VI ÄTA FRUKOST. SEDAN SKA VI JOBBA HÅRT. HEJDÅ.

kort update av onsdagen den 26 augusti

Bikramyoga 9.30, hem och äta äcklig soppa till lunch, ansiktsbehandling på Derdeli Hudvård 13.15, hem till Suss och dricka kaffe, ut till klagshamn, hämta Tova på dagis, leka med Tova, äta pölsekorv och carpaccio till middag, hämta Suss hos Mackan, hem och baka kladdkaka, ut på äventyr för att köpa chokladpudding till Suss, hem och chilla. GODNATT.



Nada, jag och England på Fridas 18-årsfest i lördags. Linne från Monkï, så jävla intressant.



Ey, min nya profilbild på Facebook. Tagen av världens bästa Sandra Liscano i Göteborg. Turban från Indiska och linne från Zara. HAH.

a slight return home

Jag överlevde bikram idag. Det var lite kämpigt, men jag gjorde det. Ska dit imorgon bitti igen. Det fick bli gulaschsoppa med creme fraiche till middag, och mycket vatten såklart. Annars torkar man ut. Som en torkad frukt. Jag och mina torra skämt (haha). Helt plötsligt känns det som att det blev mycket i mitt liv igen, men det är väl så det ska vara. Mer bilder, HOJ.



Den 18 augusti, då jag förberedde mig inför min första jobbintervju. Det gick ju bra i alla fall. Jeans från Levi's, svart klänning från Indiska och Englands Skank-tröja.



Sista kvällen på Malmöfestivalen. Pepp i parken! Veronica, jag, England och Milla. Tights från Indiska, t-shirt från Monkï, hoodie från H&M och vit bandana.

pyramid

Idag fyller världens bästa mamma 51. Dock så var hon på bikram tidigt på morgonen så när hon kom hem stod jag i duschen. Det fick bli att sjunga där istället. Vi åt en mysig frukost tillsammans innan vi stack ut för att fixa en massa ärenden. Storhandla på Ica Maxi, Nature, Derdeli, Ostboden och Systembolaget. Nu klarar vi oss ett tag här hemma. Det blev lunch hemma hos Milka. Sedan körde jag ut till Svågertorp där jag blev bjuden på glass av Suss och hennes mamma. Nu är jag hemma och har varit det ett tag. Ska alldeles strax köra till bikramstudion och träna. Vi får väl hoppas på det bästa med tanke på att jag har en dödlig träningsvärk från vårt äventyr i Bokskogen igårkväll. Så länge får ni glädja er med ett litet bildregn.



Jag och Timo Räisänen, andra dagen på Way Out West. Tights från Indiska, kjol från Gina Tricot, Far Above t-shirt.



Jag och Dead Prez, sista dagen på Way Out West. Tröja från Adidas.

I thought I held you

Jag måste säga att efter nästan två veckors festivalfestande så är man rätt sliten och efter. Idag har dock varit en helt underbar dag och jag är på gång. Jag känner peppen på i stort sett allt i denna världen nu.

Gick upp tidigt och körde iväg till bikramstudion där jag befann mig i det underbara, varma rummet 9.30-11.00. Sedan körde jag hem och dumpade av mina svettiga alster. Körde hem till Suss där jag satt och chillade ett tag, medan hon gjorde sig iordning. Fick även det bästa telefonsamtalet någonsin då (JAG FICK DRÖMJOBBET! JAG ÄR NU EN AV WORKSHOPLEDARNA PÅ ALLA OLIKA ALLA LIKAS SKOLTURNÉER I HÖST!). Vi körde och hämtade mamma på jobbet och sedan bar det av till Helsingborg. Medan mamma var på jobbintervju lullade vi runt i staden, åt lunch (mums med bagel och kaffe), träffade Suss vän and so on. Sedan bar det av tillbaka till Malmö stad. Körde hem och drack ananasjuice, körde mamma till bikramstudion, hämtade William och körde ut till Bokskogen. Vi var flitiga och promenerade 7 km. Sista biten gick rätt snabbt eftersom det började bli mörkt och vi är ju alla lite mörkrädda. Väl hemma i Malmö igen blev det kaffe på vårt nya stammisfik, La Stella del Nord. You gotta love it!

Nu är jag hemma. Borde sova snart. Kommer ha träningsvärk imorgon. Imorgon fyller mamma 51. PUSS.



Här är vi i Bokskogen, wowo! Tights från Indiska, tubtop från Gina Tricot, linne från H&M, hoodie från H&M och vit bandana.


alpha male

Nu sitter jag här, nästan färdigpackad och ska snart ta lite piller och gå ner och äta frukost. Sedan ska jag tanka bilen, mata fiskarna och sedan, då jävlar (!) så ska jag köra till Göteborg. PEACE

you don't have a clue

Det finns en anledning till att jag skriver så pass oregelbundet här på bloggen. Det är sommar, mina vänner har inte börjat skolan ännu, vädret är vackert, jag lever livet. Jag har helt enkelt inte tid. Synd. Imorgon ska jag sätta mig i min fina, silvriga Ford Fiesta och köra upp till Göteborg där jag stannar till söndag. Det är dags för Way Out West och jag längtar efter bra musik och nya människor. Tar med mig England hem till Malmö igen. Ha en fin vecka!


kkkampain

Promoe är nog något av det bästa Sverige har just nu. Texterna är underbara. Jag blir så lycklig.

Det blev som sagt filmkväll här igår. Det brukar bli så. Vi kollade på "Push" som är grymt bra. Vi vill också ha superkrafter. Kneggan somnade i soffan. Han var en trött påg. Jag fick köra honom hem. Milla sov hos mig. Imorgon bitti åker hon och Kneggan till utanför Båstad och oljar hus. De kommer hem på fredag igen, men jag kommer sakna dem ändå.

Sov länge idag igen. Körde hem Milla. Ringde till Kneggan och tvingade hem honom till mig. Han hjälpte mig att sätta upp min nya, fina lampa och så bar vi ner den gamla hyllan. Nu har jag satt ut den på blocket också. Mamma och jag lagade thailändsk gryta till middag (nomnom). Suss kom förbi en liten stund och beundrade mitt rum. Nu har jag skrivit klart mitt cv och sökt det nuvarande drömjobbet. Nu är det bara att hoppas på det bästa, för jag vill verkligen ha det. Mer än något annat i världen just nu. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Ha en fin kväll!

hard days 1 2 3 4

Mitt rum börjar verkligen likna någonting nu. Jag hittade ju en svart hylla nere i vårt förråd så jag har idag polerat den och bytt ut den mot min gamla som nu ska säljas vidare eller liknande. Just nu ligger det tusentals saker på mig säng som jag bör plocka undan innan det är dags att nanna.

Bikramyogan var skön, men det var jobbigt efter tre dagars uppehåll. Efteråt körde jag och hämtade Milla. Vi stack till Nama där vi fick vänta en halvtimme på vår take away sushi på 26 bitar och misosoppan. Åkte hem och åt. Nu är Jimmy också här och Kneggan kommer väl snart cyklande i regnet. Vi kollar på "Coyote Ugly". Det är en bra film.

first step

Nu har jag sovit första natten i min nya säng och jag älskar det! Jag har sovit som en gudinna. Vaknade för bara en stund sedan. Nu ska jag äta frukost, ta en dusch, klä på mig, göra mig iordning, tvätta lakan och sådant och sedan är jag redo attt fortsätta pyssla om mitt rum. Det blir en bra dag. 17oo är det även dags för bikramyoga igen efter tre dagars uppehåll. Om Nanne mår bra ikväll så ska vi gå på bio och se Brüno, men vi får se. Annars är jag sjukt sugen på pasta carbonara.

middle managment

Petras 20-årsfest var bra. Dock var jag inte på världens partypepphumör, men men, man kan inte alltid vara på topp. Det glädje mig i alla fall att Bob och Filutek var där. Det verkade som att födelsedagsbarnet blev rätt glad för presenterna också (thaimassage hos mamma, hemmagjord body scrub och en ring från Meloa). Ännu bättre är att Petra förhoppningsvis följer med mig i bilen när jag kör till Göteborg. Skönare med sällskap. Efter några timmar på kalaset ringde jag mamma som var så snäll så och kom och hämtade mig och Bob. Väl hemma ville jag bara somna och aldrig vakna igen. Så kan man må efter ett glas rött vin, flera glas bål, en flaska Chapel Hill och en brun sak.

Idag vaknade vi inte alltför tidigt, men inte alltför sent iheller. Gjorde oss iordning och drog till IKEA för att storhandla. Nu ska det pysslas här på mitt rum. Egentligen vill jag bara vara vaken hela natten och fixa iordning allting, men jag vill nog hellre sova. Efter IKEA åkte jag hem och fixade och donade lite. Efter ett tag körde jag och hämtade Milla, Bob och Kim. Vi stack och hyrde filmer på Hemmakväll. Så ikväll har vi bara varit här hemma, ätit chili con carne, grönsaksdipp och kollat på "Zack & Miri make a porno" och "Nick & Norah's infinite playlist". Och nu har jag kört hem alla igen.

Det känns som att det existerar en köttätande bakterie i min näsa. Jag har varit världens skabbigaste människa idag. Nu ska jag sova och hoppas på bättre tider. Eller liknande.



Jag innan Petras fest igår. Kjolen är från Gina Tricot, t-shirten är från Cubus, halsbandet från JC och armbandet är från Marocko (tror jag).

little lies

Internet har inte varit min bästa kompis under dagen, därav den sena uppdateringen.

Invigningen av mormors konstateljé var lyckad. God mat och dryck, men det bästa var nog att en av gästerna var uppvuxen i Vinslöv. Hans fru påpekade dock att somliga människor borde lära sig hur man beter sig i sociala sammanhang. Hon syftade självklart på mig och Milla och vår lycka över Vinslöv.

Vid tolvslaget var vi tillbaka i Malmö. Tog bussen ut till B-flow för att festa hos Rodde. Det var väl helt okej. Ibland gör man dumma saker som ändå är rätt bra. Jag känner mig lite mer medveten nu.

Idag var tanken att jag skulle skriva mitt CV och ansöka om ett jobb som jag väldigt gärna vill ha, men det gick ju inte eftersom internet inte var min bästa kompis. Istället körde jag och hämtade William. Vi stack till Kush där jag pratade med Alexis. Jag ska ju jobba på Kush när han har semester. Därefter stack jag till Meloa och köpte födelsedagspresent till Petra. Sedan fyndade jag en jättefin kjol på Gina Tricot (en affär som jag helst inte handlar på). Till sist tog vi en fika på Espresso House (ett fik jag helst inte fikar på). Körde hem till William, hämtade hans badkläder, körde och hämtade Milla, körde hem till mig, hämtade mina badkläder, körde till Sibbarp för att bada. Sedan körde jag hem alla, inklusive Anna och Rodde som vi hittade på vägen.

Nu har jag ätit middag och gjort mig iordning. Klockan 20oo ska jag befinna mig hos Petra för att fira hennes 20-årsdag. Jag känner peppen! Ska bara fixa iordning hennes presenter och sedan är jag redo att dra.



Jag och Milla i mormors konstateljé. Klänningen är från Rules by Mary, skorna är från Tamaris, skjortan från Monkï, koftan har jag lånat av Suss.



Today! Jeans från Levi's, linne från Gina Tricot (mhm), väst från Zara.

RSS 2.0