rifle heart

Igår var det måndag.
Jag var på bikram klockan 12.00. Där var en supercool tant som vid 84 års ålder gjorde så gott hon kunde i 40 graders värme. Så ska jag också bli när jag blir gammal tanta.
Efteråt åkte jag hem. Satt på balkongen i solen som har återvänt och åt lunch med mami.
17.00 var det vikarieträff på jobbet. Vi käkade smörgåsar och pratade om sommaren.
Nanne tillbringade natten hos mig. Vi har skrattat mycket. Jättemycket.
"Jag frös!"
Idag är det tisdag. Jag ska strax cykla iväg till läkaren. Återkommer.
Peace out!
Nicola Sixx

jag gråter bara i regnet

Det blev en fantastiskt rolig lördagskväll också.
Nanne och jag började här hemma med italiensk likör och spaghetti med kikärtor under tiden som vi gjorde oss iordning i superfart.
På bussen mötte vi upp med Matilda och Nathalie och så begav vi oss till Dag och Lodans inflyttningsfest. Skönt folk, skön musik, ren äppelvodka, bubbel med jordgubbar, re-union. En fin kväll. När jag och Nanne lämnade festen lade vi märke till att vi promenerade i regnet på vad som sägs vara Malmös farligaste gata. Vi lever ännu. Dock gick mitt paraply isönder och vi gick och käkade falafel på älskade Campus innan vi tog en taxi hem (fan!).
Igår var det söndag. Jag jobbade 10-15. Sedan åkte jag hem till papi och Tova. Vi hade filmkväll och hade det allmänt mysigt. Kollade på en av mina favoritfilmer, "How to train your dragon".
Idag är det måndag. Wowo.
Såhär snygga var Nanne, Nathalie, jag och Matilda i lördags.

all the way to reno, you're gonna be a star

Ibland undrar jag varför jag bryr mig så jävla mycket. När den okända massan ändå har placerat mig i något stereotypiskt vänsterfack som bara har dreads och lyssnar på Nationalteatern. And that's it. Utan att ens veta mitt namn.
Sedan så får jag möjligheterna att engagera mig. Att göra saker jag brinner för. Att prata om ämnen som fångar mitt intresse. Att få göra detta tillsammans med människor som är så olika och lika mig, som också bryr sig.
Då kan jag stå ut med att bli placerad i det där facket som egentligen inte existerar, så länge jag får den chansen, att berätta varför. Varför jag tycker och tänker som jag gör.
Jag har dreads för att jag för två år sedan kände att det var dags att skaffa dem, efter att ha längtat efter dem i ett par år och för att jag är snygg i dem.
Jag röstar på Miljöpartiet för att det är det enda rätta som världen ser ut nu och för att de är det enda partiet som har en human skolpolitik, men framförallt en human politik överhuvudtaget.
Jag lyssnar på Nationalteatern för att deras texter och budskap är fantastiskt. Av samma anledning lyssnar jag på den där svenska reggaen som matchar mina dreads. Dessutom lyssnar jag på Robyn och annan kommersiell musik för att det är bra skit och det finns så himla mycket bra musik.
Jag är två tredjedelars vegetarian för att vi behandlar våra djur som skit och ärligt talat, jag har inget större behov av en saftig stek med beasås gjord på pulver.
Jag är feminist för att jag står för jämställdhet.
Jag är för mångfald och demokrati, för det är det enda rätta ur min synvinkel.
Så, ja, även om en del fördomar stämmer in, är det allt jag är?
Jag har idag fått chansen att engagera mig lokalt, för mitt älskade Malmö, för mångfalden, rättvisan och fotbollen.
Ge rasismen ett rött kort!

sweet transvestite

Vilken fin fredagskväll det blev.
Lina och jag var som sagt bjudna på middag hemma hos Johanna och Olof som trotsade det höstliknande vädret och grillade en massa mums.
Lina bjöd på rosévinet och jag körde en nostalgitripp till efterrätt med lyxig marängsviss.
Annars så satt vi mest och pratade, hade det mysigt och spelade Maxi Yatzi.
En tidig lördagmorgon som den här är jag dock stolt över mig själv för att jag tog sista bussen hem och inte stannade ute hela natten.
Idag ska jag nämligen på en liten grej med "Fotboll mot rasism".

hög luft

13.30, bikramyoga.
Det var tufft idag.
Riktigt tufft.
Det var som att alla de svagheter som existerar i min kropp verkligen kom till liv.
Låsningen i ryggen.
De trånga luftrören.
Det ömma knäet.
Jag tog mig igenom 90 minuter trots allt.
Det blir bättre på måndag.
Nu ska jag göra mig iordning.
Ikväll ska jag och Lina äta middag hos Johanna.
Det ska bli hur fint som helst.

moje miasto

I onsdags var jag tvungen att vara hemma cirkus hela dagen. Vi har ju naturgas och en gång om året ska det kollas så att det inte är några läckor eller liknande. Mellan klockan 12-13 skulle de komma. Halv tolv ringer det på dörren. Då är jag typ naken. Sveper en handduk runt mig, går ner och öppnar. Självklart var det han som skulle kolla gasen. Nåja, han får skylla sig själv.
Eftermiddagen tillbringade jag kring Möllan med Anna. Vi drack kaffe på Nyhavn och shoppade löshår på Globisco. Nästa vecka ska jag nämligen förlänga några dreads bak i nacken.
Kvällen tillbringade jag på jobbet där det var grillkväll. Jag fick blommor, wowo.
Igår var det torsdag och tidig morgon. Mimmi och jag tillbringade hela förmiddagen på Mediegymnasiet för att sitta som mötespresidium på deras årsmöte. Resten av dagen tillbringade jag i soffan framför hela första säsongen av Family Guy, med undantag för yogan klockan 18.00.
Idag är det fredag, wowo.

kalemba

Jag fick aldrig träffa min hudläkare igår. När jag kom dit så hade deras datorsystem kraschat och därför kunde han inte ta emot mig?! Så, de ska ringa mig när datorsystemet är fixat så att jag kan boka en ny tid.
Promenerade med mitt turkosa paraply till stan för att handla för mina presentkort som jag för en gångs skull hade med mig. På Akademibokhandeln handlade jag "Balthazar"! Nostalgitrippen deluxe, jag är lycklig! På Hamrelius Bokhandel köpte jag kokboken "Kryddor från Rosengård". Är man Malmöbo så är man. Inne på Folk å Rock fick jag som vanligt beslutsångest. Det slutade med att jag gick runt och pillade på skivor i cirkus en timme, men kom ut därifrån tomhänt. Nästa gång behöver jag antingen en plan eller a partner in crime.
Mötte upp med mami. Vi gick till Indian Side och käkade lunch innan vi begav oss mot Malmö Outdoor, där vi fixade backpack, tält och sovsäck inför sommarens festival.
13.00 var det dags för mig att karmayoga.
När jag kom hem var jag helt slut på grund av alla väderskiftningar vi har i dessa dagar. Slängde mig i soffan och nostalgitrippade framför Mumindalens "Ett flytande spökhus".
18.00 var det yoga.
Varma mackor till middag och sedan totaldäckade jag.
Inatt har jag faktiskt sovit hur bra som helst, för en gångs skull. Har dessutom haft världens mysigaste morgon. Jag har bara legat i sängen, halvsovit, läst och blivit serverad både kaffe, färskpressad juice och värmekudde till låsningen i min rygg. Nu är jag dock uppe på benen efter äggröra och dusch. Awesome.

ctrl+alt+del

Det blev en väldigt trevlig kväll på Ölkaféet igår. Vi hade avtackning för fantastiska Maria G, som tyvärr ska sluta. Det blev mat, cider, vin, cigaretter och trevligt sällskap. Kul att hitta på någonting med kollegorna utanför jobbet.
När jag kom hem kollade jag klart på den där "Emma".
Nu ska jag snart till min hudläkare som inte sett mig på cirkus tio år. Doktor Vårta, haha.
En liten bild från Ölkaféet igår på Sara, Maria M och mig.

dansa med vapen

12.00, bikramyoga. Det kändes hur bra som helst, förutom att jag har fuckat med en låsning i ryggen som har irriterat mig i ett par veckor. Vi får väl se om det går över.
Nu har jag käkat lunch och börjat kolla på miniserien "Emma".
Ikväll ska jag till Ölcaféet.
Bud på att ta en powernap innan dess.

efterfest

Så var det måndag igen.
Tillbringade min söndagskväll i soffan framför filmen "Elizabethtown" som var hur mysig som helst. En sådan film som får en att önska att man vore kär. Så är inte fallet, men jag är glad ändå.
Måndag morgon och jag peppar med Magnus Uggla (?!).
Johan Grip, Sveriges elevråd - SVEAs inofficiella fotograf har nu lagt upp alla bilder från Elevrådskongressen på sin hemsida. Där fanns en hel del bilder som jag var fångad på, men den här tyckte jag visade min bästa sida. Jag kan hoppa och skutta. Hurra. Lägg märk till kavajen dessutom. Sådär snygg kommer ni aldrig se mig en nationell träff igen.

i can't dance

Åh, vad fin min lördagskväll blev. Till sist kom Nanne hem till mig. Vi inledde med rosévin och edamame på balkongen. Sashimi och sake på Izakaia Koi till middag. En pitcher med frozen margarita på TGIF. Några timmars häng på Nyhavn med Lodan och Nathalie. En fin kväll. Tog en taxi hem. Taxiförbudet börjar inte förrän i juni.
Idag befann jag mig på det riktiga Nyhavn i Köpenhamn klockan 10.00 på morgonen. Vi har haft en workshop med underbara Cristiaana som hette The Wealth of a Meditative Mind. Vi yogade, mediterade och åt av Julias fantastiska raw food.
Jag är tacksam för att vi hann över bron innan stormen anlände. Jag älskar när det åskar, blixtrar och regnar, men inte nödvändigtvis när jag kör över en redan blåsig Öresundsbro.
Mami och jag har precis haft filmkväll i min säng framför min dator. Vi kollade på "Last Hippie Standing" och filmen från Ozora 2010. Jag längtar. Jag är utmattad.
Såhär snygg var jag igår när vi spatserade ut på Malmös gator.

morning passages

Åh, idag är det lördag och det tycker vi om.
Nanne kommer alldeles snart hit och vi har i stort sett inga planer för kvällen förutom att vi ska spatsera ut på Malmös gator iklädda finaste klänningarna med en flaska rosé i handen. Det är nog det enda som är säkert för kvällen, den där roséflaskan. Och någon slags middag såklart. Idag ska jag bjuda ut Nanne på en halvkväll eller möjligtvis en helkväll. We will see.
Vi uppskattar sällskap också! Slå en pling vettja!
Såhär glad kan man vara när det smakar gott!

summer rain

Åh, det var en fin fredag.
13.30 var jag på bikram. Det var tufft, men välbehövligt.
Efteråt åkte vi till Rusta, därefter tippen, därefter lämnade vi av Anna, därefter in till Limhamn för besök på Malmborgs, Systembolaget och för att köpa bröd.
När vi äntligen kom hem åt vi tidig middag, njöt av att ha en balkong och sådär.
Björn kom och hämtade mig. Vi körde hem till Anna och Rodde. Prins Fredrik, Danny och Max kom också dit. Vi hade en fantastiskt fin fredag. Så fin att jag tillbringade natten där också. Bilden kan väl tala för sig själv. Prinsessan och prinsen.
Roadtrip till Limhamn, förvirring inne på Willy's, enormt mycket mat, glassbilen för vuxna med en italiensk sång, rödvin, fotbollsturnering mitt i natten med främlingar, Toastman, South Park and so on.

it's a shame

Ytterligare en natt fylld av sömnbesvär, för både min och mamis del.
Vi började denna morgon i min säng med varsitt glas juice för att dela med oss av nattens mardrömmar. Alltid lika spännande.
Åh, dessa sömnbesvär existerar. Anledningen? Det kan vara att jag dragit ner på min kaffekonsumtion samt att framtiden är väldigt ovetande för mig just nu.
Under min natt har jag i alla fall kommit fram till ett beslut som känns väldigt bra och lugnande. Den här sista delkursen i internationell politik, statsvetenskapen. Jag har ju det där satans kunskapsprovet och en tenta kvar. Jag tänker vänta med dem tills jag pluggar igen. Det passar helt enkelt inte in i min vardag just nu att sätta mig ner med skolböckerna. Så är det.

good dancers

13.00 idag var det dags för karmayoga.
Jag och mami har en liten tradition och det är att vi efter karmayogan går till Basement och äter en sen lunch, så det gjorde vi. Inga döda fågelungar den här gången.
Hann hem om och tittade klart på filmen "Wag the Dog" som tydligen borde vara givande för mig och konstruktivismen nästa gång jag skriver kunskapsprovet som jag failade på i tisdags (DAMN YOU).
18.00, yoga.
Nu, hemma.
Imorgon är det fredag.
Jag vill dansa och hångla.
Punkt slut.

madame george

Åh, Van Morrison alltså. Helt perfekt morgonstart.
För ett litet tag sedan sov jag som en liten bebis varje natt. Somnade så fort jag lade huvudet på kudden, kom inte ihåg några drömmar och kände mig utvilad när jag vaknade på morgonen. De senaste nätterna har det inte varit så. Det tar evigheter innan jag somnar, jag drömmer extremt mycket och det tar lång tid innan jag känner mig som en människa på morgonen.
Efter att ha drömt massa aggressiva drömmar där jag misshandlar föredettapojkvänner, så kändes det ändå rätt så skönt att få drömma om dessa snubbarna:
Ajit, Raj och Vikram. De är fina och vänliga, även i mina drömmar.
Åh, jag saknar Indien.
Det finns egentligen tre saker som jag hoppas kommer att hända, gärna detta året:
1. De kommer hit till Sverige och hälsar på.
2. De joinar oss på Ozora i Ungern.
3. Jag får fira jul och nyår med dem i Goa.

tell me what's wrong

För att svara på min fråga i det tidigare inlägget. Vad fan ska jag med en man till när jag har MimmiAnnaNanne?! Så jävla sant.
12.00 idag var det bikramyoga och det var underbart, of course.
Efteråt stack jag hem och pregade i mig makrillsmackor innan jag körde till Arlöv för att tjuvröka bakom en idrottshall med Nanne.
Ikväll har jag jobbat, det vill säga, hänga här hemma, laga middag, spela Malmöspelet och UNO.
Idag har jag dessutom hunnit se filmen "Taken" för andra gången, i tre omgångar.
That was that.

fade away and radiate

Jag börjar min onsdag med Blondie. Det är något som bara kan bli bra.
Det var rätt fint att jag avslutade min tisdagskväll i sängen med senaste numret av Elle, chokladkakor och ett telefonsamtal från min bästa vän som fick mig att skratta tills jag fick ont i de redan trötta magmusklerna. Ahh, livet som singel är fantastiskt, I must say. Vad fan ska man med en karl till?

my favorite things

Så, jag åkte till Lund och skrev kunskapsprovet. När tåget stod stilla i cirkus 20 minuter mellan Malmö och Arlöv hoppades jag nästan på en repris från i vintras när jag missade provtillfället. Well, nu är det skrivet och nu får jag hålla tummarna på att jag klarade det. Annars måste jag åka in nästa torsdag igen och det suger ju. Kändes konstigt att vara tillbaka på statsvetenskapliga institutionen igen.
Väl hemma igen åt jag spaghetti, fiskpinnar och salladsrester medan jag tittade på "Quantum of Solace". Råkade prega i mig några chokladkakor också, men det får man ibland.
18.00, yoga.
Lyx att komma hem till färdiglagad middag när det är ens favoritmat: färsk pasta med spenat och ädeloströra. Oj, vad mycket mat det blev nu.
Mrr. Ska sova snart.
PUSS.

joga

Björk är fantastisk och det är oerhört givande att börja en regnig tisdagsmorgon med hennes musik.
Åh, jag älskar när det regnar. Det är så mysigt. Idag ska jag ha mina gummistövlar och mitt fantastiska, turkosa paraply som Nannes föräldrar köpte till mig i Istanbul.
Idag måste jag återvända till Lund och jag har lite blandade känslor över detta. Vi får väl se hur det hela går.

finns det en så finns det flera

12.00, bikramyoga med fantastiska Nikki som alltid får mig att skratta och kämpa lite extra.
Efteråt stack jag och mami till Ica Maxi för att storhandla och självklart åkte vi fast i kontrollen. Det gör man ju alltid när man har storhandlat känns det som.
Väl hemma igen käkade vi tofu, majskolvar och sallad med spenat, gurka och bönmix i. Efteråt var vi fulla med energi och jag fick för mig att vi skulle laga alla kläder som behövde lagas. Så vi slog oss ner i soffan framför en konsert med Mark Knopfler och Emmylou Harris och varsitt glas whiskey och så satte vi igång. Det var första gången jag sydde sedan högstadiet. Crazy. Nåja, lyckades fixa en del. Mimmi, var stolt över mig!
Efteråt satte vi igång med att knäcka nötter till kvällens middag som vi bjöd Lena på. Pasta pesto, of course. Delade även på en flaska rödvin till det. Det får man på en måndag när man haft en vit helg.
Nu är jag dock trött och ska väl snart nanna kudden. Man börjar bli gammal.

faded rainbow delta

Första söndagskvällen på länge som jag kände en liten släng av ångest, men jag ska nog se till att den försvinner.
Det kommer bli en bra måndag.
Jag är bra.
Världen är fin.

coming 'round the mountain

Tjejkvällen igår var hur mysig som helst. Jag, Nanne och Suss åkte hem till Anna. Vi käkade tacos, kollade på Ozora-filmen, hängde på youtube, snackade goja, kollade Eurovision, dansade, skrek, var allmänt störda, rökte cigaretter, drack citronvatten, åt rabarberpaj och choklad, kollade på alla vinnare genom åren på Eurovision, kollade på filmen "Get him to the greek" och sov sedan sött som små bebisar.
Idag var jag på yoga 12.30. Efteråt åkte jag till Klagshamn för att hänga med papi, Tova och Karin. Mysigt! Käkade kyckling för andra gången i år, men så får det vara när ens familj glömmer bort att man är två tredjedelars vegetarian. Jag tänker inte vara den som är den. Det var dessutom en ekologisk kyckling som levt sitt liv under bar himmel, så det kändes helt okej ändå.

madness of love

Igår var det fredag.
13.30 var jag på bikramyoga med mami och Anna. Det gick bra och det är ännu bättre när lärarna skriker lite på en.
Framåt kvällen satte jag och Anna oss i bilen med The Knife på högsta volym och körde ut till Furulund för att hälsa på Björn. Rodde kom också dit så småningom. Vi handlade mat, åt choklad, lagade bakad potatis och sallad som vi åt runt 22.30, kollade South Park och en massa youtubeklipp, satt på balkongen och rökte och kelade med katterna. Jag var för trött för att köra hem så jag sov över.
Nu är jag hemma och Nanne är här. Ikväll ska vi ha tjejkväll och det kommer slå grabbkvällen i Hjärup. Så det så.
Just det, vi lekte med en peruk och en massa glasögon inatt. Då kan man vara såhär snygg, eller?

bad waters

18.00, igår, yoga.
Efteråt mötte jag upp med Mimmi på centralen och så åkte vi hem till mig där mami hade lagat världens godaste auberginelasagne. MUMS.
Vi tillbringade kvällen framför teven för att titta på semifinalen av Eurovision Song Contest. Vanligtvis brukar jag bara kolla på den stora finalen, men nu är jag glad att jag offrade mig igår. Fyra favoriter lyckades jag skaffa mig, varav tre gick vidare till finalen. Jag är kär i stackars Lettlands bidrag, som inte gick vidare.
Mimmi har sovit här inatt och det är ju alltid trevligt.
Idag är det fredag och det är verkligen trevligt.

work

Så, idag har jag varit och gjort min karmayoga på bikramstudion. Det är så fint när det är snygga män där och städar med en. Dock så borde jag lova mig själv att hålla mig undan från följande kategorier: restaurangfolk, musiker och extremsportare. They will only break your heart.
Efteråt gick jag och mami till Basement för att käka en sen lunch. Så vi satt där ute och hade det trevligt i väntan på vår mat. Helt plötsligt ramlar det ner en död och slemmig fågelunge i mamis knä. Jag är skärrad. Det var jätteäckligt och hemskt. Mami passade då på att berätta att när hon växte upp i Libanon så såg hon massa ruttna likdelar som flöt omkring en gång när det var översvämning och så paddlade de runt i en gummibåt och så tog min moster med sig en skalle till skolan och så blev det kalabalik. Dessutom såg hon en man bli skjuten vid en roadblock en gång. Och hennes pojkvän som hon hade där nere blev också skjuten.
Malmö känns tryggt, men ärligt talat. Igår blev en man skjuten nere på Sibbarp och det är inte långt från mitt hem. Då satt jag på balkongen i solen och undrade vad den där polishelikoptern egentligen letade efter. Nu vet jag. Det går en mördare lös. Eller?

nature boy

Ytterligare en god natts sömn.
Solen skiner ännu och regnet som de sade skulle dyka ner dök aldrig upp.
Torsdag.
Torsdagar brukade vara fyllda av ångest.
Nuförtiden känner jag inte så mycket ångest.
Jag saknar dig inte.

quelqu'un m'a dit

Så, jag lyckades plugga en liten stund idag och lära mig lite mer om realismen, men innan dess hann jag även sortera en hel bokhylla och springa ner till bostadsrättsföreningens bibliotek som ligger i ett manglarrum för att lämna två IKEA-påsar med böcker.
Ikväll har jag jobbat, det vill säga promenera genom stan i solskenet, äta middag på Tamnack Thai och glass på Paradise.
Jag och mami tittade precis på en hemsk film. Ni vet, en sådan film som ger en obehag i hela kroppen. Det är en dansk film som verkligen berör. Sinnessjuk. "Konsten att gråta i kör".
Åh, jag är på världens kramhumör ikväll.
Kom och kramas med mig?

animal animal

Äntligen, en god natts sömn.
Nu har jag ätit frukost med mami.
Idag är min plan att slå mig ner med kurslitteraturen.
Har ju trots allt kunskapsprov om mindre än en vecka.
HEJA!

edward, had you ever thought that the end of the world would come on 20.9.01?

Jag är så himla mätt. När mami kom hem från yogan fick vi för oss att vi var mycket hungrigare än vad vi egentligen var och trots detta åt vi upp den fantastiska torsken, min underbara potatismos, de där knasiga grönsaker som ser ut som en genmodifiering av broccoli och sparris och en supergod sallad. Allt detta medan vi tittade på filmen "Julie & Julia" som fokuserar på mat. Dessutom tryckte jag i mig en Ben & Jerry's och lite lakrits till efterrätt. Jag har mens, så det är okej. Jag hatar fortfarande mens.
Jag är trött idag. Ska nog krypa ner i sängen redan nu och läsa en bra bok. Det känns som en bra grej.

summer wine

Jag började min tisdag med att äta lunch med Gustavo på Sultan Palace. När jag gick i gymnasiet var jag med i Mångfaldsgruppen och Gustavo var en av mina ledare. Det var nästan två år sedan vi träffades sist, så det var verkligen på tiden. Vi hade lite catch-up och pratade även om en massa nya projekt och bollade idéer. Jag saknar att arbeta lokalt för mitt älskade Malmö.
Efteråt var jag så fylld av inspiration att jag i stort skuttade nerför Malmös gator i solskenet med ett stort leende på läpparna. Tittade förbi Barista och sa hej till Milla och William som jag saknat något fruktansvärt. Skuttade sedan vidare till karmayogan och städade i två timmar.
För en stund sedan kom jag hem, men innan dess satt jag på min sten i solen och tittade ut över havet och samlade tankarna. Jag älskar min sten.

the tiki, tiki, tiki room

När jag lyckades "försova" mig igår så fick det bli en runda med mami för att fixa en massa ärenden under dagen istället. Viktiga saker som att gå till VVS-affären, hälsokostaffären och mataffären.
Vid fyra var det dags för mig att jobba en stund, det vill säga äta glass, dricka kaffe och spela kort i solen.
Vid sextiden mötte jag upp med finaste Lina och hade en jättemysig kväll. Vi åt fisk- och skaldjurssoppan och drack vitt vin på Volym och gick sedan vidare till Nyhavn för att njuta av solen och lite mer vin/cider. En bra catch-up-kväll helt enkelt. Det är bra att nästa gång vi ses är på lönedagen.
När jag kom hem igår blev det filmkväll med mami. "Bikur Ha-Tizmoret" eller "The Band's Visit" på engelska eller "Polisorkestern som kom bort" på svenska. NANNE, DU MÅSTE SE DEN NU.
Har sovit för jävligt inatt. Legat och vridit och vänt mig hela natten och vaknat var och varannan timme. Nåja, ska genomföra tisdagens planer i vilket fall som helst. Man är ju trots allt viking, eller?

babylon

Så, igårkväll hade jag värsta sömnproblemen. Kan bero på att jag råkade vända min dygnsrytm i helgen, men så får det bli ibland. Det slutade med att jag lagade dagens tredje stora måltid och kollade på en fantastisk film vid namn "Domino". Har ni inte sett den så är det på tiden. Nathalie Portman är så jävla snygg.
Idag "försov" jag mig. Skulle egentligen luncha med Lina, men vi får ses ikväll istället.
Hatar att man blir så jävla trött och svag i ryggen av att ha mens. Jag hatar mens.
Dock så älskar jag att äta riktig mat till frukost.

färgexplosion

HAHA, alltså. Jag var så himla kalasfull igår alltså.
Nanne och jag började med tjejkväll hemma hos Johanna. Quornbiffar, goda såser, sallad, solig balkong, världens sötaste vovve, rödvin, Fireball, gin sour, vodkadrinkar, stå-på-stolen-dansa och ramla ner, först en trio sedan en treo and so on.
När Nanne drog sig hemåt drog vi oss till KB där bland annat trailertrashbruden befann sig, så man fick sig ett skratt.
Det blev mer hångel än dans och det är alltid fint.
Tog en taxi hem i takt med soluppgången imorse.
Tillbringade min "morgon" på en solig balkong med Nanne.
Det är där vi får alla våra bra idéer.
Eftermiddagen och kvällen har jag tillbringat hemma hos papi i Klagshamn.
Nu ska jag försöka återhämta mig efter nattens äventyr.
Jag är sliten.
Såhär snygga var jag, Nanne, Johanna och Maggie inatt någon gång.

fashion beats

Så det blev inget stamp igår, men det blev ändå en väldigt lyckad fredag.
Suss kom förbi en stund. Hon hade ätit en glass, men ville ha mer. Så vi köpte två glassar var, åkte upp till brofästet, njöt av solen och hyllade den människan som uppfann glassen. Hemma i min soffa låg vi ett bra tag och tog en massa fula bilder som fick mig att se ut som Potatohead i Toy Story.
När Suss åkte hem var Nanne redo på avbytarbänken och kom och plingade på dörren. Vi döpte om vårat favoritkortspel Gris till Snoppen, lagade en fantastisk middag och drack vitt vin och Fireball.
Närmare midnatt kom Jokern Björn och Prins Fredrik på besök och vi satt vakna och skrattade till tidig morgon.
Idag har vi hunnit gå på Systembolaget och göra oss vackra.
Ikväll kommer bli fint.
Nu ska jag njuta av min limejuice och solen.
Såhär snygg var jag igår när jag åt glass med Suss.

trip to your heart

Elevrådsbesöket på Mediegymnasiet igår gick hur bra som helst. Mimmi och jag hjälpte dem att planera deras årsmöte där vi även kommer att sitta som mötespresidium. It's going to be awesome! We are awesome! They are awesome! Dessutom gött att få äta gratis skolmat och få prata med Per. Ännu mer nice att elevrådet bjöd på världens sötsakskalas till frukost med godis, tigerkaka och kladdkaka. Sockerkicken på den!
Efter besöket släpade vi oss hemåt där vi i stort sett tillbringade hela eftermiddagen i soffan, helt utmattade.
18.00 var jag på yoga och det kunde kanske gått bättre. Trött som en liten bebis, ont i magen och för mycket tankar i huvudet.
Väl hemma igen tillbringade jag hela kvällen fram till midnatt med att titta på en massa kriminalserier.
Idag kom mormor och morfar på besök, så det var mysigt.
13.30 var jag dock på bikramyoga. Den här gången lyckades jag använda de där tankarna till att ta mig längre och djupare in i poserna. Känner mig så himla stark.
Vart kvällen tar mig är fortfarande lite förvirrande. Stamp?
Så länge tänker jag lyssna på Britney Spears, for old times sake.
Såhär snygg var jag igår när vi var på väg till Mediegymnasiet. Älskar att ha gummistövlar på mig. Regn är nice. Punkt slut.

jag får inte spela musik på morgonen när mimmi är här

Eller ja, åtminstone inte när hon ligger och sover.
Konstigt hur folk gillar sin morgon.
Jag får inte ens spela mysmusik.
Musiken är det som får mig att vakna till liv och peppa inför dagen, så jag antar att det blir lite längre startsträcka för min del idag.
Det är det värt, eftersom jag har saknat Mimmi.
Igår efter bikramyogan, gick jag och mami till nyöppnade Raw Food House och åt en sen lunch.
Helt fantastisk mat!
Jag käkade en raw food pizza och drack en äppelsmoothie.
Efteråt åkte jag för första gången i mitt liv buss till Arlöv.
Åt en alldeles för tidig middag på Red Fellas Juicebar och gick sedan till Big Bowl och spelade en timme.
Promenerade hem till Johanna för kaffe och cigg och skvaller som gjorde mig riktigt jävla förbannad.
Nu är jag arg.
På riktigt.

wild thing

Igår var jag på bikramstudion och städade.
Vi var bara två stycken så det var intensivt och jag fick städa tjejernas omklädningsrum med lite hjälp från Emma i receptionen.
När jag kom hem hade kära mami lagat en sen, men välbehövd lunch.
18.00 var det dags för yoga och jag skrattade mig igenom hela passet.
Till middag åt jag kronärtskockshjärtan som kan vara det godaste i världshistorien.
Världens bästa Suss tittade även förbi och tillbringade natten hos mig.
Nu är det morgon och jag sitter här och njuter av min färskpressade juice.
Ytterligare en solskensdag.

lose control

Åh, alltså, att ha en måndagseftermiddag/kväll utan några som helst planer eller krav var så fantastiskt skönt.
Jag hjälpte mami att städa lite, men det slutade med att jag låg uppkrupen i soffan och kollade på en fantastiskt bra film vid namn "The Good Sheperd".
Idag är det tisdag och solen skiner fortfarande.
Har ätit världens godaste rawfoodmüsli till frukost så jag är nöjd.

longing for lullabies

12.00, bikramyoga.
Efteråt stack jag och mami till Ica Maxi för att handla mat.
Därefter åkte vi förbi Limhamns Läkargrupp för att boka tid till mig.
Jag har hostat i en månad nu, så de ska starta en utredning och se om det är mina kära luftrör som spökar igen.
Risken finns att jag har lätt astma, men vi får väl se.
Väl hemma igen lagade vi supergod mat och sedan hamnade vi i matkoma i soffan med tidningar och böcker.
Nu sitter jag uppkrupen i min OnePiece och försöker skapa lite värme.
Varför blev det så kallt helt plötsligt?

bad reputation

Godmorgon världen,
Solen är nu tillbaka efter en regnig söndagskväll och jag är redo för en ny vecka fylld av äventyr.
Hela min vardag känns som ett äventyr ibland.
Efter lite kaffe och färskpressad juice, så är jag snart redo.
Åh, jag saknar att fotografera och redigera.
Tror det är dags att börja släpa med sig kameran överallt igen.
Såhär såg jag ut en dag när det var fullt med snö utomhus.

letar oväder

För ett par veckor sedan råkade mami köra in min bil i en liten stolpe, så i fredags var jag hos bilmekanikerna och visade upp skadan och bokade tid.
Så snart är UYY fin och tjusig igen.
13.30 var det dags för bikramyoga.
På kvällen hade jag tjejkväll här med Anna och Nanne. Vi käkade libanesiskt, bakade rabarberpaj och hade det mysigt.
I går var det lördag och då var det dags för bikramyoga klockan 11.00.
Sofia följde även med och testade på för första gången.
Så himla fint att alla mina brudar börjar bestämma sig för att testa på.
Efteråt så följde Anna och Nanne med hem till mig.
Vi gjorde oss iordning och käkade en sen lunch.
Rodde kom och hämtade oss.
Vi körde och hämtade Sofia.
FJ kom också hem till Anna och Rodde.
Där åt vi middag och förfestade, för att sedan dra hem till Danny och fira hans 21-årsdag.
Till sist var det dags för Basetail & Soundflow - Vårfesten / Springbreak!
Det var helt fantastiskt.
Vi dansade till tidig morgon runt brasan under stjärnklar himmel och vackra träd.
Idag har jag verkligen inte gjort något vettigt förutom att kolla på The Mists of Avalon med världens bästa Nanne.
Såhär snygga var jag och mina vänner på min 20-årsfest.

RSS 2.0